Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2023 10:25
Čas čtení 0:35
Anna Koucká

VIDEO: Duna 2 láká dalším trailerem. Kdy se můžeš těšit na premiéru?

VIDEO: Duna 2 láká dalším trailerem. Kdy se můžeš těšit na premiéru?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA 2 FILM
Uložit Uložené

Fanoušci a fanynky, kteří se letos nedočkali premiéry druhého dílu filmu Duna, budou mít na konci roku alespoň drobnou radost. Vyšel totiž nový trailer.

Film režiséra Denise Villeneuva měl do kin dorazit už letos. Nakonec se ale na plátna dostane až 29. února, jelikož premiéru odsunuly hollywoodské stávky. Trailer ale ukazuje, že v druhém díle se na pouštní planetě Arrakis můžeme těšit na drama a výpravné bitvy. 


Film Duna: Část druhá v hlavní roli s Timothém Chalametem a Zendayou navazuje na veleúspešnou jedničku z roku 2021. První díl se kromě diváckého uznání dočkal i ocenění v podobě šesti Oscarů. Nedávno se už zmíněný režisér nechal slyšet, že pokračování bude „svalnatější“ a „akčnější“ než část první. 

Doporučeno
Toto je první trailer na velkolepé sci-fi Duna 2. Na zadek tě posadí špičkovým hereckým obsazením a futuristickým vizuálem Toto je první trailer na velkolepé sci-fi Duna 2. Na zadek tě posadí špičkovým hereckým obsazením a futuristickým vizuálem 3. května 2023 18:21

Kromě Timothého Chalameta a Zendayi se v druhé části Duny vrátí také Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Dave Bautista, Stellan Skarsgård a Charlotte Rampling. K nim se nově připojí také Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux a Christopher Walken.


Tak co, těšíš se na pokračování? 

Domů
Sdílet
Diskuse