Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. prosince 2023 15:15
Čas čtení 0:45
Karolína Fejtová

Slavný režisér si nebral servítky. Ostře kritizoval „cameo porn“ v superhrdinských filmech

Slavný režisér si nebral servítky. Ostře kritizoval „cameo porn“ v superhrdinských filmech
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DC COMICS DC FILMY
Uložit Uložené

Americký režisér James Gunn si během otevřené konverzace s fanoušky na platformě Threads rýpl do dřívějšího nedostatku konzistence DC Universe. Vadí mu zároveň i takzvané „cameo porn“.

„Jedním z problémů s obsahem DC Extended Universe v minulosti bylo, že v rámci samotného univerza neexistovala skutečná konzistence,“ poznamenal režisér DC filmů James Gunn na platformě Threads. Informoval o tom americký server Complex.

Doporučeno
Tajné kódy na Netflix: Nevíš, na jaký film se podívat? Stačí zadat tyto kombinace Tajné kódy na Netflix: Nevíš, na jaký film se podívat? Stačí zadat tyto kombinace 17. prosince 2023 12:00

„Nikdy to neznamenalo –⁠ a já jsem to nikdy neřekl, protože jsme si to tak vždycky představovali –⁠, že veškerý animovaný a videoherní obsah bude v DC Universe. Říkal jsem (a stále říkám), že VĚTŠINA televizních a filmových titulů bude v DC Universe s občasným příběhem z Elseworldu, ale bude muset být výjimečná,“ pokračoval. Můžeme se těšit, jakým způsobem svou vizi převtělí do svého dalšího superhrdinského filmu Superman: Legacy, jehož publikace je plánovaná na rok 2025.

james gunn
Zdroj: WikimediaCommons/volně k užití

„Cameo porn“

Fanoušci se ho zeptali také na cameo výstupy (malé filmové role, které hraje významný herec nebo jiná celebrita). Odpověděl, že s nimi nemá problém, pokud nenarušují vyprávění filmu.

Jeden z uživatelů poznamenal, že camea jsou ve filmu dle něj často jen kvůli tomu, aby si tvůrci odškrtli ukázání známé osobnosti ve filmu. „Říkám tomu ‚cameo porn‘ a je to jeden z nejhorších prvků superhrdinských filmů poslední doby. Pokud je postava ve filmu, musí být důvod v příběhu,“ reagoval Gunn. 

Domů
Sdílet
Diskuse