Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. prosince 2023 15:37
Čas čtení 0:44
Ondřej Mrázek

Zemřel jeden z nejlepších padouchů série Call of Duty. Herec prohrál boj s rakovinou

Zemřel jeden z nejlepších padouchů série Call of Duty. Herec prohrál boj s rakovinou
Zdroj: Activision Blizzard
TECH
Uložit Uložené

Herní svět oplakává další známou tvář. V 56 letech zemřel herec Kamar de los Reyes.

Je to jen pár hodin, co se na internetu objevila smutná zpráva o úmrtí Kamara de los Reyese, nadaného herce a představitele jednoho z nejikoničtějších záporáků hry Call of Duty. Reyes zemřel po náročném boji s rakovinou. Zprávu o jeho smrti potvrdila rodina.

Doporučeno
Česká hra, která dobyla svět, i legendární RPG. Tyto herní pecky teď koupíš za méně než 200 korun Česká hra, která dobyla svět, i legendární RPG. Tyto herní pecky teď koupíš za méně než 200 korun 23. prosince 2023 6:00

Herec ztvárnil Raula Menendeze ve hrách Black Ops II, Black Ops 4 a Call of Duty: Vanguard. V této sérii stál Menendez v čele frakce známé jako „Cordis Die“, nadnárodní teroristické organizace s monumentální záští vůči Spojeným státům americkým. Záporák se spolu s Vladimirem Makarovem z Modern Warfare pravidelně objevuje na žebříčcích nejlepších herních antagonistů vůbec.

Kromě Call of Duty si Kamar de los Reyes zahrál v desítkách filmových, televizních a divadelních představení. Nejznámější je jeho role v telenovele One Life to Live, kde si zahrál Antonia Vegu. V roce 1995 si pak například zahrál po boku Patricka Stewarta v divadelní produkci hry The Tempest na Broadwayi. Herec po sobě zanechal manželku a tři syny.

Domů
Sdílet
Diskuse