Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. ledna 2024 7:00
Čas čtení 1:20
Marek Pros

Nejhorší česká piva podle turistů: Tyhle tři značky propadly

Nejhorší česká piva podle turistů: Tyhle tři značky propadly
Zdroj: Freepik / volně k použití
GASTRO ČESKÉ PIVO
Uložit Uložené

Možná se jedná o tvoje oblíbená piva, ale mezi cizinci moc chvály neposbíraly.

Turisté české pivo milují, je to jedna z věcí, které chtějí v Česku ochutnat. A k dispozici mají desítky druhů a značek, že je někdy i pro našince těžké se v tom zorientovat.

Není překvapením, že největší oblibě se těší plzeň, která má v zahraničí i největší jméno. Jak to je ale s ostatními pivy? Uživatelé webu Taste Atlas vybrali tři piva, která jim úplně nešmakují. V celkovém hodnocení nedopadly katastrofálně, vlastně dostaly nadprůměrná hodnocení, ale pivní konkurence v Česku je vysoká.

Gastrožebříčky na uživatelské platformě Taste Atlas jsou založené na hodnocení lidí, přičemž server rozpoznává skutečné uživatele a ignoruje hodnocení botů nebo takzvaných lokálních patriotů. Jeho cíl je následující: „Propagovat vynikající místní potraviny, vzbudit hrdost na tradiční pokrmy a vzbudit zvědavost na jídla, která jste ještě neochutnali.“

Podívej se na další stránce, která tři piva si vysloužila označení „nejhorší“ podle uživatelů Taste Atlasu.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse