Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
17. ledna 2024 v 11:01
Čas čtení 0:33
Magdalena Trajerová

Prošvihl*a jsi nejlepší film loňského roku v kinech? Máš poslední šanci to napravit

Prošvihl*a jsi nejlepší film loňského roku v kinech? Máš poslední šanci to napravit
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM OPPENHEIMER
Uložit Uložené

Nestihl*a jsi v létě zajít na Oppenheimera? Nevěš hlavu, v Cinema City máš pořád ještě šanci ho vidět. Nepromarni ale svou poslední šanci, polovina lístků už je prodaná.

Oppenheimer šel do českých kin v červenci. Od té doby ho vidělo více než půl milionu českých diváků. Pokud se k nim chceš taky přidat, v Cinema City máš poslední možnost. Připravena jsou čtyři promítání v IMAXu na Floře. Do kalendáře si zapiš dny 25.–28. ledna.

Doporučeno
Tohle bylo deset nejnavštěvovanějších filmů v českých kinech v roce 2023 Tohle bylo deset nejnavštěvovanějších filmů v českých kinech v roce 2023 16. ledna 2024 v 11:30

S dobrými zprávami ale nekončíme. Cinema City má teď navíc 50procentní slevu na druhou vstupenku. Akce platí od 15. ledna do 26. února na všechny filmy. Vezmi s sebou kamaráda, a ještě vám zbyde i na popcorn. Studentský lístek pořídíš za 250 korun, dospělý pak za 309 korun.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cinema City (@cinemacity_cz)

Příběh fyzika Roberta Oppenheimera sbírá jedno ocenění za druhým. Režisér Christopher Nolan si v lednu na poličku postavil nejednu trofej z Golden Globes i Critics Choice Awards. Skvěle ho hodnotí i diváci na ČSFD, a to celými 84 procenty.

Domů
Sdílet
Diskuse