Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2024 9:30
Čas čtení 0:28
Dominik Vetrák

Henry Cavill vraždí nacisty v akčním filmu Guye Ritchieho. První trailer ti vyrazí dech

Henry Cavill vraždí nacisty v akčním filmu Guye Ritchieho. První trailer ti vyrazí dech
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Koukni na první záběry akční komedie Ministry Of Ungentlemanly Warfare od režiséra Guye Ritchieho.

Režisér Guy Ritchie (Covenant, Gentlemani, Rozhněvaný muž) odmítá polevit a přináší další akční film, tentokrát v žánru komedie. Jmenuje se The Ministry of Ungentlemanly Warfare a do hlavní role Ritchie obsadil Henryho Cavilla (The Conjuring, Superman).

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce 1. února 2024 17:00

Ten ztvární Guse March-Phillipse, jakéhosi potrhlého vojáka, kterému Churchill přikáže sestavit jednotku ještě větších bláznů. Jejich cílem bude tak trochu sebevražedná akce proti nacistům během druhé světové války.

Ritchie přistoupil k látce s humorem, takže kromě povedené akce a sympatických postav se diváci mohou těšit i na komediální scény. Kromě Cavilla se ve filmu objeví také Alan Ritchson nebo Eiza Gonzalez. Do amerických kin film vstoupí 19. dubna, v Česku ho zřejmě uvidíme později, navíc s velkou pravděpodobností dojde k přeložení jeho názvu.

Domů
Sdílet
Diskuse