Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. února 2024 13:49
Čas čtení 0:57
Magdalena Trajerová

VIDEO: Zvířátka ze Stokorcového lesa budou znovu řádit. Hororový propadák chystá druhý díl

VIDEO: Zvířátka ze Stokorcového lesa budou znovu řádit. Hororový propadák chystá druhý díl
Zdroj: Jagged Edge Productions
FILMY A SERIÁLY FILM HORORY
Uložit Uložené

Tvůrci krvavého Medvídka Pú se nenechali poučit. Připravují druhý díl hororu o známých pohádkových postavičkách.

Už první díl Medvídek Pú: Krev a med byl kritiky i diváky označován za jeden z nejhorších filmů minulého roku. Potvrdila to i nominace na anticenu Zlatá malina, která každý rok oceňuje ty nejhorší a nejbizarnější podívané.

Doporučeno
Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence 29. ledna 2024 13:10

Přetvoření postaviček ze Stokorcového lesa v děsivé zrůdy vyvolalo nejdříve vlnu virální smrště, nadšení po premiéře filmu ale rychle opadlo. Amatérské herecké výkony, nepřesvědčivé scény vražd či masky působící spíše směšně než děsivě byly pro diváky zklamáním.

Producenti se i přesto rozhodli natočit pokračování. K medvídkovi Pú, Prasátku a Sově se tentokrát přidá i Tygr, který se rovněž od minulého filmu stal součástí veřejného vlastnictví, takže ho režisér Rhys Frake-Waterfield může legálně využít.

Medvídek Pú: Krev a med 2 spoléhá na stejný virální ohlas, jaký se dostal prvnímu dílu. V novém traileru tak slibuje Tygra lačnícího po krvi, větší porci zabíjení a známá zvířátka utržená ze řetězu. Pohádkové postavičky se chtějí pomstít již dospělému Kryštůfku Robinovi a zaútočí na jeho rodné město, kde za sebou nechávají krvavou stopu strachu a chaosu.

Doporučeno
Tereza Mašková znovu bojuje s poruchou příjmu potravy, vyjádřila se veřejně Tereza Mašková znovu bojuje s poruchou příjmu potravy, vyjádřila se veřejně 7. února 2024 9:20

I když producenti oznámili, že rozpočet snímku bude tentokrát větší, dostupná videa zatím prozrazují, že kvalita se příliš nezlepší. Je tedy otázkou, zda se hororoví fanoušci nechají i tentokrát nalákat na neobvyklé využití pohádky, nebo se z filmu Medvídek Pú: Krev a med 2 stane nakonec ještě větší propadák.

V obsazení se má objevit Scott Chambers, Eddy Mackenzie, Marcus Massey, Tallulah Evans, Kelly Rian Sanson nebo třeba Simon Callow. Datum premiéry ještě není známé.

Domů
Sdílet
Diskuse