Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2024 10:45
Čas čtení 0:42
Monika Růžičková

Průřezy na prsou i zádech. Zendaya na premiéře Duny 2 překvapila odvážným outfitem

Průřezy na prsou i zádech. Zendaya na premiéře Duny 2 překvapila odvážným outfitem
Zdroj: Insagram / @muglerofficial
OSOBNOSTI TIMOTHÉE CHALAMET ZENDAYA
Uložit Uložené

Na světové premiéře Duny 2 v Londýně se objevily mladé hollywoodské hvězdy filmu jako Timothée Chalamet, Austin Butler a Florence Pugh. Pozornost všech si ukradla Zendaya, která vynesla futuristický robotický oblek.

Oblek má sice futuristický nádech, ve skutečnosti se ale jedná o vintage Mugler z kolekce značky podzim/zima 1995. Body vyrobené z lesklého stříbrného materiálu mělo průřezy na prsou, zádech, pažích a nohou. Pro doladění zvolila elegantní nízký drdol a lehký make-up. 

Zendaya se v průběhu večera převlékla do elegantních dlouhých černých šatů s asymetrickým výstřihem. S lookem jí pomáhal dlouholetý stylista Law Roach, který se na premiéře objevil také.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Law Roach (@luxurylaw)

Zendaya i tentokrát dokázala, proč je už řadu let považována za jednu z nejlépe oblékaných hvězd Hollywoodu.

Na premiéře byla k vidění i spousta dalších skvělých outfitů. Velkým trendem jsou letos šaty zakrývající hlavu, takže není překvapením, že je vynesly herečky Florence Pugh a Anya Taylor-Joy.

Austin Butler zvolil klasický oblek s bílím tričkem, který ozvláštnil sakem dlouhým až na zem. Hlavní hvězda filmu, Timothée Chalamet, vynesla vzorované kalhoty s černým vrškem. 

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Premiéra Duny 2 měla původně proběhnout už minulý rok, kvůli stávce scenáristů v Hollywoodu byla ale o několik měsíců posunuta. Film uvidíš v českých kinech od 29. února. 

Domů
Sdílet
Diskuse