Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2024 13:30
Čas čtení 1:30
Monika Růžičková

Kate Winslet jako kancléřka i Šógun. Na tyhle filmy a seriály se můžeš těšit už brzy

Kate Winslet jako kancléřka i Šógun. Na tyhle filmy a seriály se můžeš těšit už brzy
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2024 NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Podívej se, jaká zajímavá podívaná tě tenhle rok ještě čeká. Dáš přednost návratu oblíbeného seriálu, příběhu, který rozhodoval o osudu USA, nebo fantasy?

Kvůli velké scenáristické stávce se premiéra spousty filmů a seriálů posunula až na příští rok. Pravděpodobně kvůli tomu budeme mít k dispozici mnohem méně nového obsahu. Tohle jsou díla, která naštěstí tenhle rok podle serveru Variety stihnou vyjít:

Doporučeno
Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tyhle filmy se loni nelegálně stahovaly ze všech nejvíc Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tyhle filmy se loni nelegálně stahovaly ze všech nejvíc 22. února 2024 9:05

Avatar: Legenda o Aangovi

Hraná adaptace oblíbeného animovaného seriálu stanice Nickelodeon vyjde 22. února na Netflixu. Mladý Avatar Ang se musí naučit ovládat čtyři živly (vodu, zemi, oheň a vzduch), aby obnovil rovnováhu ve světě ohrožovaném děsivým Ohnivým národem.

The Walking Dead: The Ones Who Live

Spin-off seriálu Walking Dead vyjde 25. února na platformě AMC, která bohužel není v Česku dostupná. Rick a Michonne jsou vrženi do jiného světa vybudovaného na válce proti mrtvým. Zatímco Rick byl zachráněn a zajat armádou Občanské republiky, Michonne našla informace o tom, že by její láska mohla být naživu, a tak se Ricka vydala hledat.

Šógun

Dlouho připravovaná adaptace románu Jamese Clavella se odehrává v Japonsku roku 1600 na úsvitu občanské války, během níž lord Jošij Toranaga bojuje o život poté, co se proti němu obrátí rada regentů. Seriál vyjde 27. února na Disney+. Refresher už všechny díly viděl, tady si můžeš přečíst více.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse