Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. dubna 2024 11:07
Čas čtení 0:59
Karolína Uličná

Brad Pitt prý týral svou ženu a děti. Angelina Jolie prozradila smutné detaily z jejich manželství

Brad Pitt prý týral svou ženu a děti. Angelina Jolie prozradila smutné detaily z jejich manželství
Zdroj: Getty Images/Bob Riha, Jr.
OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Ve sporu mezi Angelinou Jolie a Bradem Pittem, který trvá už pět let, se objevila nová obvinění.

Americká herečka Angelina Jolie v nové žalobě proti bývalému manželovi Bradu Pittovi hovoří také o fyzickém násilí v manželství. Tvrdí, že ji bývalý manžel několikrát napadl, informuje USA Today.

Doporučeno
Je to oficiální, Duna bude mít třetí díl. Režisér prozradil, o čem bude a před jakým filmem ho upřednostní Je to oficiální, Duna bude mít třetí díl. Režisér prozradil, o čem bude a před jakým filmem ho upřednostní 5. dubna 2024 10:40

Angelina o hercových útocích na svou rodinu poprvé promluvila v říjnu 2022, kdy ho obvinila z fyzického a psychického týrání a zmínila také incident, který se údajně odehrál na palubě jejich soukromého letadla v roce 2016.

V žalobě se uvádí, že Pitt Jolie urazil a jedno z dětí ji začalo bránit. V tu chvíli se herec v záchvatu vzteku na dítě vrhl. Herečka ho následně chytila, aby ho zastavila. Pitt ji odhodil dozadu na sedačky a poranil jí záda a loket.

Angelina však tvrdí, že osm let starý incident nebyl jediný. K fyzickému násilí prý docházelo často i dříve. „Ačkoli Pittova historie fyzického týrání Jolie začala dávno před rodinnou cestou letadlem z Francie do Los Angeles v září 2016, tento let znamenal první případ, kdy se Pitt dopustil násilí i vůči dětem. Jolie ho poté okamžitě opustila,“ informovali právníci 48leté herečky.

Angelina Jolie, Brad Pitt
Zdroj: Getty Images

V roce 2019 se pár oficiálně soudně rozvedl, ale jejich spor trvá dodnes. Kamenem úrazu je jejich společně nabyté vinařství Miraval. Jedná se o francouzské vinařství, kde se Angelina a Brad v roce 2014 vzali.

Doporučeno
Rytmus na Instagramu podpořil prezidentského kandidáta v době moratoria. Podle úřadů zákon neporušil Rytmus na Instagramu podpořil prezidentského kandidáta v době moratoria. Podle úřadů zákon neporušil 4. dubna 2024 14:15

Šedesátiletý herec má také problematický vztah se svými dětmi. Ty se drží mámy. V minulosti mu jeho syn přednesl přání ke Dni otců plné vulgarit a nadávek a označil ho za „prvotřídního haj*la“, před kterým se jeho čtyři nejmladší děti třesou strachy.

Domů
Sdílet
Diskuse