Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. dubna 2024 16:58
Čas čtení 0:30
Radoslava Juračková

Na Netflix přichází drsný film s Jennou Ortegou. Má v něm erotické scény s o tři dekády starším hercem

Na Netflix přichází drsný film s Jennou Ortegou. Má v něm erotické scény s o tři dekády starším hercem
Zdroj: Lionsgate Movies
FILMY A SERIÁLY FILM NETFLIX NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Miller's Girl se na Netflixu objeví 25. dubna.

Nový film Miller's Girl (v českém překladu Premiantka) z americké produkce měl premiéru letos v lednu. Na konci dubna budeš moci tento erotický thriller sledovat na streamovací platformě Netflix.

Během natáčení dvojici asistovala intimní koordinátorka

Nový film je mnohými vnímán jako kontroverzní. Na vině jsou erotické scény mladé herečky s Martinem Freemanem. Jenně je totiž 21 let, zatímco jejímu hereckému partnerovi 52 let.

Doporučeno
Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu 4. dubna 2024 13:50

„Byla jsem si vědoma obou talentů a neustále se ujišťovala, že nepřekračuji žádné hranice. A zvláště v tomto případě s někým, kdo je výrazně mladší,“ uvedla intimní koordinátorka Kristina Arjona v rozhovoru. Jenna ve filmu ztvárňuje osmnáctiletou studentku, která se zaplete do komplikovaného sexuálního vztahu se svým učitelem.

 „Během natáčení s Jennou komunikovala spousta lidí, aby si ověřila, že jí scény vyhovují,“ řekla Daily Mail koordinátorka.

Domů
Sdílet
Diskuse