Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. dubna 2024 11:30
Čas čtení 0:43
Anna-Marie Hanzlíková

Fanynka je posedlá Harrym Stylesem. Poslala mu osm tisíc psaníček, půjde do vězení

Fanynka je posedlá Harrym Stylesem. Poslala mu osm tisíc psaníček, půjde do vězení
Zdroj: Matt Winkelmeyer/MG19/Getty Images for The Met Museum/Vogue
OSOBNOSTI HARRY STYLES VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Brazilka poslala Harrymu Stylesovi na osm tisíc psaníček během jediného měsíce. Za tohle neskutečné množství ji londýnský soud poslal na čtrnáct týdnů do vězení a zakázal jí vstup na zpěvákovy koncerty.

Pětatřicetiletá Myra Carvalho byla zadržena v Londýně, jak informoval britský deník The Guardian. Rodilá Brazilka přebývala v londýnském hostelu už od prosince. Během této doby měla Harryho stalkovat. Ale nejen to.

Doporučeno
Co nevynechat na fashion weeku? Zeptali jsme se nadějných mladých tvůrců a tvůrkyň Co nevynechat na fashion weeku? Zeptali jsme se nadějných mladých tvůrců a tvůrkyň 19. dubna 2024 13:00

Během pouhého jednoho měsíce měla zpěvákovi poslat na osm tisíc psaníček, včetně ručně psaných dopisů a svatebních přáníček. Dva z dopisů navíc Myra doručila osobně k Harrymu domů. Když množství přepočítáme na hodiny, dělá to celých jedenáct psaníček na hodinu. Za stalking ji londýnský soud poslal na čtrnáct týdnů do vězení.

Stanice BBC informuje ještě o dalším trestu, fanynka nesmí na žádné Stylesovo vystoupení a nemůže ani vůbec vkročit do oblasti severozápadního Londýna, kde zpěvák žije. Zapovězený má také jakýkoliv – tedy přímý i nepřímý – kontakt a musí zaplatit pokutu 134 liber (necelé čtyři tisíce českých korun).

@ninanhlt You're meaning to tell me she wrote at least 250 cards EACH DAY???? #harrystyles #stalker #hamilton #nonstop ♬ original sound - camp.wifi

Domů
Sdílet
Diskuse