Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2024 v 10:10
Čas čtení 0:43
Veronika Ábelová

Budoucnost, v níž se lidé zbavují končetin výměnou za robotickou protézu? Netflix přinese nový thriller

Budoucnost, v níž se lidé zbavují končetin výměnou za robotickou protézu? Netflix přinese nový thriller
Zdroj: Alisson Louback/ Netflix/ propagační materiál/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Jestli máš rád*a sci-fi, akční filmy, ale i sport, novinku od režiséra Afonsa Poyarta si nesmíš nechat ujít. V roce 2035 si sportovci dobrovolně sekají své končetiny, aby je mohli nahradit robotickými protézami. Co tenhle technologický pokrok zapříčiní?

Na Netflixu se objeví už za pár dnů nový brazilský snímek Bionic, ve kterém se prolíná technologie a sportovní rivalita. Čekají tě adrenalinové scény a inovativní vizuální efekty. Ve filmu hlavní roli sportovkyně Marie ztvárnila herečka Jessica Córes. Dále ve filmu zazáří Gabz, Paulo Vilhena, Christian Malheiros, Bruno Gagliasso, Danton Mello a Klebber Toledo.

Doporučeno
Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix 16. května 2024 v 17:21

Příběh se odehrává v roce 2035, kdy se kvůli technologickému pokroku změní svět sportu. Příznivci sportu dávají přednost sledování sportovců s robotickými protézami před obyčejnými sportovci. V dystopické budoucnosti se utkají dvě sestry, jejichž soupeření se promění v silnou rivalitu. Hlavní hrdinkou se stává sestra Marie, která odmítá bionické vylepšení v podobě robotických končetin.

Její nový mentor se ji ale bude snažit přesvědčit, aby se stala bionickou atletkou. Je to totiž jediná cesta, jak se stát nejlepší na světě. Do pozadí sportovních událostí se ale přimíchá i organizace s nelegálními robotickými protézami. 

Nový thriller natočil režisér Afonso Poyart, který stojí například za snímky V mysli vraha nebo 2 Coelhos. Ve svém novém filmu Bionic se rozhodl vytvořit kybernetickou budoucnost z prostředí sportovní rivality.

Bionic bude na Netflixu od 29. května.

Domů
Sdílet
Diskuse