Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2024 v 17:18
Čas čtení 0:39
Ella Petrová

VIDEO: Karlos Vémola na Voyu. Služba získala licenci i na další dva hity

VIDEO: Karlos Vémola na Voyu. Služba získala licenci i na další dva hity
Zdroj: Instagram/Karlos Vémola
FILMY A SERIÁLY BIATLON KARLOS VÉMOLA KOMEDIE OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Česká streamovací platforma je bohatší o film o Karlosi Vémolovi. Za chvíli na ní přibude i dokument o české biatlonistce Gabriele Soukalové nebo česká komedie o mimozemšťanovi.

Už teď si můžeš pustit na Voyu sportovní dokument Karlos, který se zaměřuje na život bijce a hvězdy Oktagonu. Dostal se až na samotný vrchol a spadnout z něho se zdá být poměrně jednoduché.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá 24. května 2024 v 8:10

Film pojednává nejen o Vémolově kariéře, ale i o jeho rodinném životě, manželce Lele a dětech. V kině se na tento filmový počin bylo podívat více než 40 tisíc diváků a divaček, což je slušný výkon.
 
Jak informoval server Fimtoro, na Voyu si budeš moci už 7. června pustit i dokument o slavné biatlonistce Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí. Snímek se zabývá velmi úspěšnou sportovkyní, která jednoho dne padla na dno. Rozebírá i téma rozpadu manželství s badmintonistou Petrem Koukalem. Na film se zašlo podívat přes 20 tisíc fanoušků a fanynek.
 
Voyo dále do programu zařadí 8. června i komedii s názvem Franta mimozemšťan, ve které si hlavní roli střihl Jakub Prachař, po jeho boku se pak objevila Tereza Ramba či Filip Březina. Film vidělo více než 50 tisíc lidí.


Domů
Sdílet
Diskuse