Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
25. června 2024 v 15:49
Čas čtení 0:31
Anna-Marie Hanzlíková

Survivor After prozradí, co se dělo po vyřazení a jak Mikýř reagoval na výhru

Survivor After prozradí, co se dělo po vyřazení a jak Mikýř reagoval na výhru
Zdroj: Voyo
FILMY A SERIÁLY SURVIVOR VOYO
Uložit Uložené

Co se děje na ostrově po vyřazení soutěžících? Co řeší po hře? Na všechny tyhle otázky odpovídá třídílné pokračování Survivora.

V navazujících dílech můžeš zjistit, jak odpadlíci reagovali na svůj pohled v zrcadle nebo co si dali jako první k jídlu. A samozřejmě uvidíš i pokračování dramat ze hry.

Doporučeno
VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ 23. června 2024 v 15:49

„Podařilo se nám zachytit první autentické reakce po vypadnutí, šok, zklamání, ale také úlevu. A vztahy ze hry se přenesly do vily poroty jedna ku jedné. Všechno napětí, aliance, sympatie i nesnášenlivost pokračovaly i přesto, že už o nic nešlo,“ prozradil kreativní producent Samo Jaško.

Mikýřovo vítězství proběhlo za poslední dny snad celým internetem, jak ale reagoval zbytek soutěžících? „Máme i dosud nepublikované první momenty vítěze Mikýře po příchodu do vily. A to stojí za to,“ láká na Survivor After Jaško.

První díl už na Voyu najdeš, další budou přibývat po týdnu. Druhý tedy vyjde v úterý 2. července, poslední o týden později.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš letní filmy? KVÍZ: Jak dobře znáš letní filmy? 20. června 2024 v 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse