Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
2. července 2024 v 8:33
Čas čtení 1:23
Anna-Marie Hanzlíková

ŽEBŘÍČEK: Lidé zvolili nejlepší šaty z House of the Dragon, souhlasíš s výběrem?

ŽEBŘÍČEK: Lidé zvolili nejlepší šaty z House of the Dragon, souhlasíš s výběrem?
Zdroj: HBO
MÓDA HOUSE OF THE DRAGON MÓDA
Uložit Uložené

Seriál v češtině známý jako Rod draka není jen o politikaření, skandálech, intrikách a rodinných dramatech. Baví nás také pro svoje kostýmy. Které jsou ty vůbec nejkrásnější?

Snažila se to zjistit anketa serveru ranker.com, která se zaměřila konkrétně na šaty. Přinášíme ti výběr šesti, které hlasující vybrali jako ty nejoslnivější.

6. Rhaenys a její šaty z královského klání (1. díl 1. série)

Na počest narození druhého dítěte uspořádá král Viserys turnaj. Dorazí i jeho sestřenice Rhaenys s manželem. Svými šaty tu podle rankeru ukazuje svoji zámožnost a status. Zároveň dává najevo, že je poněkud vzdálená od svého rodu.

House of the dragon, rhaenys
Zdroj: HBO

5. Poporodní šaty Rhaenyry (6. díl 1. série)

Alicent se dožaduje setkání s Rhaenyrou a jejím novorozeným synem jen chvíli po porodu. V áčkových šatech na ramena ze stříbřitě modrého a zlatého brokátu se zesláblá a krvácející Rhaenyra vydává na namáhavou cestu do královniných komnat.

House of the dragon, Rhaenyra
Zdroj: HBO

4. Mysariiny šaty Dračího kamene (2. díl 1. série)

Daemon všem oznamuje, že si vezme bývalou sexuální pracovnici Mysarii. Mylně se domnívá, že je těhotná. Když se společně potkávají s Ottem Hightowerem a vojskem, Mysaria oblékne bílé šaty. Čisté linie a ostře bílá barva jejího kompletu mohou pro někoho symbolizovat čistotu, ale později se ukáže, že oblečení je vizitkou její role špionážní mistryně.

Mysaria, House of the dragon
Zdroj: HBO
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse