Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2024 v 11:40
Čas čtení 0:33
Ella Petrová

Kdy se dočkáme Duny 3? Možná ještě dřív, než by leckdo očekával

Kdy se dočkáme Duny 3? Možná ještě dřív, než by leckdo očekával
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA DUNA 2 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Druhý díl se stal letos naprostým trhákem, dlouho vedl i v žebříčku nejvýdělečnějších filmů za rok 2024. Pro fanoušky a fanynky máme dobrou zprávu, třetí díl už zřejmě zná datum své premiéry.

Za úspěchem prvních dvou bijáků stojí režisér Denis Villeneuve. Studio Warner Bros. nyní informovalo, že dalšího snímku, na kterém má režisér pracovat, se dočkáme 18. prosince 2026. Přestože oficiální oznámení, že se jedná o završení trilogie, ještě nemáme, podle důvěrných zdrojů by se mělo jednat právě o třetí část Duny.

Doporučeno
Hawk Tuah opět válcuje TikTok. Objevila se na stagi během koncertu slavného country zpěváka Hawk Tuah opět válcuje TikTok. Objevila se na stagi během koncertu slavného country zpěváka 1. července 2024 v 14:19

Villeneuve prý již dopsal scénář a poslal jej hudebnímu skladateli Hansi Zimmerovi. Ten nyní začne pracovat na melodiích, které budou provázet jednotlivé scény a přidávat tak na důrazu celého snímku.
 
Všichni musíme doufat, že i na třetí díl si vyhradí prostor a čas hlavní hvězdy sci-fi dramatu. Jmenovitě Timothée Chalamet (Paul), Zendaya (Chani), Florence Pugh (Irulan), Rebecca Ferguson (Jessica) či Josh Brolin (Gurney).

Doporučeno
Navštívili jsme „první no-go zónu v Česku“. Adresa Mojžíř je pro člověka horší než zápis v rejstříku Navštívili jsme „první no-go zónu v Česku“. Adresa Mojžíř je pro člověka horší než zápis v rejstříku 1. července 2024 v 8:00

Zajímavostí je, že ve stejnou dobu by se v kinech měl objevit film Star Wars: New Jedi Order. Nadšenci sci-fi žánru tak budou mít o zábavu postaráno.

Domů
Sdílet
Diskuse