Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2024 v 13:10
Čas čtení 1:15
Anna-Marie Hanzlíková

Body shaming v Rodu draka? Hvězda seriálu to schytává za nahou scénu

Body shaming v Rodu draka? Hvězda seriálu to schytává za nahou scénu
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY BODY SHAMING HOUSE OF THE DRAGON NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Představiteli prince Aemonda Targaryena dávají fanoušci a fanynky pořádně sežrat jeho nahé scény. Přitom není proč.

Aemond se do roucha Adamova svlékl v posledním díle The Burning Mill. Aemonda v něm zcela nahého objeví v náručí sexuální pracovnice Sylvi jeho bratr Aegon. Snaží se mu vysmát, protože právě za Sylvi chodíval v mládí také. Aemond Aegonův výpad ignoruje, nahý se sebere a odejde.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

Herec přitom už dříve v rozhovoru pro Vulture uvedl, že pro něj bylo důležité, aby byl ve scéně opravdu nahý, protože to odpovídalo roli. „Scény, jako je tato, začínají konverzací o tom, jak daleko jste ochotni zajít. Nebyla to lehká volba. Ale pro Aemonda platí, že diváky šokuje. Slabost není součástí Aemondova slovníku,“ vysvětlitl, jak o scéně uvažoval.

Nahota navíc nese ve scéně symbolický význam. „Aegon zastihne Aemonda na zranitelném místě. Když jsem poprvé vzal do ruky scénář a viděl ty scény z nevěstince ve druhé a třetí epizodě, viděl jsem skvělou příležitost nabídnout vzácný pohled na jeho zranitelnost,“ říká herec. „Když se zvedne a odejde, aniž by se obtěžoval nejdřív obléknout, tak sebejistý i tváří v tvář tomu ponížení, připadá mi děsivější, než když jede na Vhagaru,“ dodal ve zmíněném rozhovoru.

Nahá scéna okamžitě vzbudila pozornost. Mnoho diváků a divaček tak spíš než ona symbolika zranitelnosti zajímala Mitchellova anatomie. Na X (Twitteru) a dalších sociálních sítích se objevila řada příspěvků, který hercovo tělo komentují. 

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? 3. července 2024 v 13:39

„Všichni jste nějak moc v pohodě s příliš rychlým body shamováním Ewana. Mohli bychom se zdržet takových komentářů o tělech jiných lidí? Nikdo nesnáší toho jednookého hada Aemonda Targaryena víc než já, ale ten herec si to nezaslouží. Nikdo si to nezaslouží,“ rozčílil se například jeden z fanoušků.

@herbie.targaryen Was definitely not expecting to see everything lol #houseofthedragon #gameofthrones #got ♬ P - sophia🫶
Domů
Sdílet
Diskuse