Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2024 v 16:16
Čas čtení 1:03
Anna-Marie Hanzlíková

Jídlo zdarma za příspěvek na Instagramu? Influencerům má pomoci nová aplikace Marie Rosecké

Jídlo zdarma za příspěvek na Instagramu? Influencerům má pomoci nová aplikace Marie Rosecké
Zdroj: Pexels/Alena Darmel/volně k užití
OSOBNOSTI DOMINIQUE ALAGIA GASTRONOMIE INFLUENCEŘI KAZMA
Uložit Uložené

Vybrat si podnik, najíst se zdarma a výměnou jen nahrát fotku nebo video na svůj Instagram či TikTok. To má umožnit nová aplikace Marie Rosecké, kterou podpořili Kazma nebo Dominique Alagia. Na kolik podniky a influencery vyjde?

Pokud ses u titulku zaradoval*a a už ses těšil*a na bezplatné žranice, tak raději zpomal. Aby ses do aplikace dostal*a, musíš mít alespoň pět tisíc sledujících. V takovém případě ale ušetříš jen deset procent z útraty.

Doporučeno
Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá 3. července 2024 v 11:00

Na stoprocentní slevu musíš mít alespoň padesát tisíc sledujících. Počítej ale s poplatkem za členství, za měsíc to dělá necelé dvě stovky, za půl roku necelou tisícikorunu a za roční členství influenceři zaplatí 1790 korun. Kompletní ceník, který Rosecká pro influencery připravila, přikládáme níže.

5–10 tisíc sledujících: 10 procent sleva
10–20 tisíc sledujících: 20 procent sleva
20–30 tisíc sledujících: 40 procent sleva
30–40 tisíc sledujících: 60 procent sleva
40–50 tisíc sledujících: 80 procent sleva
50 000+ sledujících: 100 procent sleva

Aplikaci Influland připravovala influencerka známá z show Like House dva roky. V dubnu její počin pokřtil Kazma, na propagačních materiálech zase uvidíš Dominique Alagiu.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? 3. července 2024 v 13:39

Pomoci s propagací chce samozřejmě také provozovatelům. „Jste majitelem baru, restaurace, kavárny? Máte zájem zvýšit návštěvnost svého podniku? Stáhněte si aplikaci Influland a nechte propagovat svůj podnik influencery zcela bez nároku na honorář,“ láká je moderátor v jednom z videí. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maru Rosecká (@maru_rosecka)

Podnikům nabízí první zkušební měsíc zdarma, za každý další pak dají 3699 korun, v případě tříměsíční varianty pak 8899 korun. Potřeba je zřejmě počítat i s náklady na bezplatné či zlevněné jídlo pro vlivné návštěvnictvo.

Doporučeno
Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym 8. července 2024 v 15:50

Otázkou je, jak Rosecké aplikace zatím frčí. Dosahy na účtu Influlandu nejsou nic moc, v označených příspěvcích jsme pak nenašli jediný z uskutečněné návštěvy podniku. Bez reakce je i jeden z komentářů cukrárny, která si stěžuje, že jí nikdo z týmu neodpovídá.

Domů
Sdílet
Diskuse