Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2024 v 14:40
Čas čtení 1:04
Ella Petrová

Tyhle pecky brzy zmizí z Netflixu. Rozluč se s Gladiátorem nebo ikonickou Meryl Streep

Tyhle pecky brzy zmizí z Netflixu. Rozluč se s Gladiátorem nebo ikonickou Meryl Streep
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Během cesty letadlem či při horkém letním večeru si člověk vždy rád pustí nějaký svůj oblíbený biják. Jaké snímky Netflix brzy stáhne a na co by ses tedy ještě před tím měl*a mrknout?

Přestože Vánoce jsou ještě daleko, čas od času si někdo rád připomene radovánky malého Kevina, který se ocitne v rodinném domě na vánoční svátky zcela opuštěný. Proto si legendární filmy Sám doma a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku můžeš na Netflixu pustit do konce července.
 

Sám Doma 2: Stratený v New Yorku
Zdroj: 20th Century Fox


Do stejného data budou na streamovací platformě ještě dostupné drama Babel s Bradem Pittem a Cate Blanchett a akční film Peacemaker s Georgem Clooneym a Nicole Kidman.

Doporučeno
Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU? Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU? 26. července 2024 v 17:00
Doporučeno
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda 25. července 2024 v 7:00
Doporučeno
Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? 23. července 2024 v 8:28

Na dnes již ikonický snímek z prostředí módní redakce s názvem Ďábel nosí Pradu se můžeš podívat do 6. srpna. Ale nezoufej, právě se připravuje pokračování, filmy tak mezi sebou budou mít skoro dvacetiletou odmlku. Proto všechny jistě zajímá, kam se posunuly životní a profesní role šéfredaktorky časopisu Mirandy Pristley v podání Meryl Streep a její tehdejší asistentky, ale především novinářky Andrey, kterou si zahrála Anne Hathaway.
 

ďábel nosí Pradu
Zdroj: 20th Century Fox


Ve stejnou dobu se Netflix rozloučí s komedií Bába na zabití s Benem Stillerem a Drew Barrymore, párem, který žije ve vysněném bytě, avšak za cenu toho, že nad nimi pobývá naprosto nesnesitelná sousedka.

Doporučeno
Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? 21. července 2024 v 8:00

Od poloviny srpna nebudou dostupné všechny díly Jurského parku, dále pak Oscarový snímek s Russellem Crowem Gladiátor, jehož pokračování je taktéž v přípravách. Poté zmizí i akční film s Keanu Reevesem 47 Róninů nebo Mumie s Tomem Cruisem.
 

Jurský park
Zdroj: Cinemart


V rámci romantických komedií se Netflix rozloučí s filmem Na Hromnice o den více, Vůně ženy či Druhá nebo první s Julií Roberts a Susan Sarandon. Odchod zasáhne i animované filmy jako je Madagaskar, Mimi šéf či Tajný život mazlíčků.

Madagaskar
Zdroj: DreamWorks SKG


Přijdou ale jiné filmy, které si na Netflixu jistě pustíš také velmi rád*a.

Domů
Sdílet
Diskuse