Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2024 v 17:16
Čas čtení 1:04
Anna Vondráková

Česká komedie s Langmajerem porazila akční film s Halle Berry. Tyto dva filmy teď vládnou Netflixu

Česká komedie s Langmajerem porazila akční film s Halle Berry. Tyto dva filmy teď vládnou Netflixu
Zdroj: CinemArt
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX SERIÁLY TOP FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Na co Češi momentálně na Netflixu koukají nejvíc? Kupodivu je to další komedie s Jiřím Langmajerem. Porazila i novinku s Markem Wahlbergem a Halle Berry.

Žebříček sledovanosti na českém Netflixu u nás ovládl film Po čem muži touží 2, z prvního místa sesadil Jednotku všedního nasazení (The Union), která kralovala celý minulý týden. Vychází to z dat serveru FlixPatrol.

Doporučeno
První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh 24. srpna 2024 v 11:01
Doporučeno
7 nejlepších temných thrillerů na způsob Longlegs, které teď najdeš na Netflixu 7 nejlepších temných thrillerů na způsob Longlegs, které teď najdeš na Netflixu 22. srpna 2024 v 11:00
Doporučeno
Oblíbený seriál Ted Lasso se vrací. Dočká se čtvrté série Oblíbený seriál Ted Lasso se vrací. Dočká se čtvrté série 25. srpna 2024 v 11:33

Po čem muži touží 2 

Snímek natočil režisér Rudolf Havlík už v roce 2022. Vypráví příběh psycholožky Ireny (Anna Polívková), kterou podvede partner a ona během večera s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) opilá ve stanu vědmy prohlásí: „Chci bejt chlap!“ Druhý den se tak probudí v mužském těle s tváří Jiřího Langmajera. Pecička, co?

Ačkoliv se na Netflixu film momentálně těší oblibě, diváci jej moc neocenili. Na serveru ČSFD dostal dokonce jen 54 procent. Vyčítají mu především to, že se podle nich až moc drží genderových stereotypů.

Jednotka všedního nasazení

Ani druhý snímek pak není žádné veledílo. V příběhu Jednotky všedního nasazení se stavař z New Yorku Mike McKenna (Mark Wahlberg) společně se svou dávnou láskou Roxanne (Halle Berry) vydává na tajnou misi. O život ohrožující situace přitom není nouze. 

Tahle novinka dostala na ČSFD jen 48 procent. Ještě hůře ho ocenili kritici na serveru Rotten Tomatoes, tam získal pouhých 37 procent pozitivních recenzí s průměrným skóre 4,6 z 10. Od diváků má pak na tamější síti dokonce jen 23 procent (2,1 z 5). 

Doporučeno
Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží 3. září 2024 v 11:00

Opět se tak potvrzuje, že filmy nemusí být nijak zvlášť kvalitní, aby na ně lidé doma na streamovací službě koukali. Naopak velice kvalitní filmovou nabídku nyní mají kina, kde v těchto dnech straší nejen satanistický zabiják s tváří Nicolase Cage ve filmu Longlegs, ale taky legendární xenomorph ve filmu Vetřelec: Romulus. Obojí jsme doporučovali v našich recenzích.

Domů
Sdílet
Diskuse