Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2024 v 17:02
Čas čtení 0:49
Veronika Ábelová

Jon Mariánek uspořádal další setkání s fanoušky v Brně. Tentokrát radši zadarmo

Jon Mariánek uspořádal další setkání s fanoušky v Brně. Tentokrát radši zadarmo
Zdroj: Instagram/Jon Marianek
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Na místě byl vstup zdarma a fanoušci si mohli koupit merch. To ale nezachránilo nepovedenou akci, která se nedávno odehrála v Praze.

Na rozdíl od akce v Praze si tentokrát fanoušci za setkání s Mariánkem nemuseli platit. To ale vyvolalo další negativní reakce. „Takže za setkání s tebou v Praze si musím platit a teď se s tebou lidi v Brně mohli setkat zadarmo? To už je fakt extrémní výsměch, Jone,“ napsal jeden z jeho sledujících.

Jon Mariánek nedávno oslavil šestadvacáté narozeniny a dostal k nim vysněný dárek. Na jeho YouTube se v den jeho narozenin objevilo milion odběratelů. Fanouškům za něj poděkoval na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jon Marianek (@jonmarianek69)

„Díky všem, co mě sledujete kvůli inspiraci, kvůli Americe, kvůli Abby, ale i kvůli tomu, abyste hejtili. Miluju vás uplně všechny,“ napsal k narozeninové fotce se svojí maminkou. Kromě gratulací se však dočkal i negativních komentářů k jeho pražské nepovedené akci. Spousta fanoušků ji považuje za podvod. Mariánek se k ní ale zatím více nevyjádřil.

„Gratuluji k získaní milionu odběratelů a budu ti gratulovat znovu, až najdeš koule a vyjádříš se k tomu tvému scamu,“ objevilo se pod příspěvkem.

Doporučeno
VIDEO: Takto to vypadalo na setkání Jona Mariánka a Jakea Paula s fanoušky. Stěžovali si na chybějící jídlo a pití VIDEO: Takto to vypadalo na setkání Jona Mariánka a Jakea Paula s fanoušky. Stěžovali si na chybějící jídlo a pití 14. srpna 2024 v 13:35

Kromě předražených lístku čekal na akci fanoušky v Praze i nedostatek jídla a pití. Návštěvníci s VIP lístky se navíc k Mariánkovi ani Jakeu Paulovi nedostali. Ti na akci dorazili až o dvě hodiny později.

Domů
Sdílet
Diskuse