Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 22. října 2024 v 7:49
Čas čtení 0:51
Ella Petrová

Spin-off spin-offu Teorie velkého třesku se představuje. Tentokrát se vydáme za Sheldonovým bratrem

Spin-off spin-offu Teorie velkého třesku se představuje. Tentokrát se vydáme za Sheldonovým bratrem
Zdroj: CBS
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

The Big Bang franšíza se rozšiřuje o nový seriál Georgie and Mandy's First Marriage zaměřený na Sheldonova bratra.

Teorie velkého třesku se řadí mezi jeden z nejúspěšnějších seriálů vůbec, velmi se dařilo i spin-offu Malý Sheldon, který se zaměřoval na dospívání mladého vědátora. Ten skončil letos. Po pětiměsíční pauze scenárista Chuck Lorre však přichází s dalším sitcomem z dílny CBS, který se bude točit kolem Sheldonina staršího bratra Georgieho a jeho čerstvé manželky Mandy.

Doporučeno
Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo 18. října 2024 v 10:21

Nový seriál bude navazovat na Malého Sheldona, v jehož závěru měli Georgie a Mandy dítě a stěhovali se k Mandyiným rodičům. Hlavní hrdinové se budou vyrovnávat s výzvami dospělosti, rodičovství a manželství, zatímco vychovávají svou mladou rodinu v Texasu.
Název seriálu pravděpodobně odkazuje na to, že v době Teorie velkého třesku je už Georgie několikrát rozvedený.



Scenárista Lorre má se sitcomy bohaté zkušenosti, mimo Big Bang svět natočil i seriál Dva a půl chlapa. Všechny zmíněné seriály slaví dodnes úspěch a diváci a divačky na ně stále s chutí koukají. V této novince se tedy můžeme opět těšit na jevištní kulisy, živé publikum a velké množství vtipů.

Jako Georgie a Mandy se vracejí Montana Jordan a Emily Osment, Rachel Bay Jones a Will Sasso se představí v roli Mandyiných rodičů a Dougie Baldwin jako její bratr. Objeví se tam i Zoe Perry jako Sheldonova a Georgieho máma Mary, dále pak Raegan Revord jako jejich sestra Missy a Annie Potts jako babička Meemaw.

Doporučeno
Přestěhovala jsem se do nejšťastnějšího města na světě. Co mě tu překvapilo? Přestěhovala jsem se do nejšťastnějšího města na světě. Co mě tu překvapilo? 22. října 2024 v 7:00
Domů
Sdílet
Diskuse