Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2015 v 18:39
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Neodolatelní Mimoňové v novém traileru ukazují, že ve filmu budou skutečně zábavní

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po Super Bowl spotech tu máme i druhý trailer pro Minions, tedy žlutých Mimoňů od Grua.

První trailer pro samostatný film Minions dorazil před pár měsíci a od té doby jsme viděli různé záběry, obrázky či informace. 5 měsíců před premiérou nás ale tvůrci navnadili druhým trailerem, naskýtá se tedy otázka, zda nám do návštěvy kin neprozradí i celý příběh a neukážou všechny vtipné scénky. Synopse hovoří o zrodu Mimoňů a o tom, jak se z buněk staly dokonalé nástroje padouchů, kterým bezhlavě slouží a plní jejich rozkazy. Od T Rexe po Napoleona, Mimoňové sloužili komukoliv, kdo měl velké plány a nebyl dobrák od kosti. Když ale nezůstane nikdo, kdo by je zotročil, upadnou do deprese. Tehdy se trojice odvážných jedinců vybere do New Yorku, kde potkají první ženskou superzlodušku, Scarlet Overkill (Sandra Bullock). Pokud se vám však zdá, že Gruův charakter byl jednoduše přenesen do ženské podoby a z Mimoňů se docela možná stane Despicable Me 3, nejste jediní.

Neodolatelní Mimoňové v novém traileru ukazují, že ve filmu budou skutečně zábavní

Uvidíme, nakolik se Mimoňům podaří prorazit. Level roztomilosti je vysoký, level očekávání si raději kontrolujeme, ale není pochyb, že tento spin off pro Despicable Me (Já, padouch) je více než vítaným kouskem a doufáme, že i uspokojivým. Nezapomínejte, že děj se bude odehrávat dávno před narozením Grua a tedy nečekejte ani jeho, ani jeho tři holčičky. V našich kinech uvidíme snímek již 25. června 2015. Pokud jste ale zvědaví i na třetí část Já, padouch, nezoufejte, ta se dostaví v roce 2017. Více se animáku budeme věnovat na Filmkultu.

Domů
Sdílet
Diskuse