Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2015 v 17:37
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dr. Dre a Ice Cube v necenzurovaném traileru filmového zpracování historie N.W.A.

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Red Band trailer má vše, co měli ulice Comptonu, jednoho z nejnebezpečnějších míst Ameriky v osmdesátých letech, a tedy nahé ženy, násilí a nekompromisní hudbu.

Dr. Dre a Ice Cube v necenzurovaném traileru filmového zpracování historie N.W.A.

Pokud jste příznivcem rapu a hip-hopová tvorba zpoza velké louže vám není cizí, seskupení N.W.A. - Niggaz Wit Attitudes, určitě znáte. Šestice nadaných hudebníků je už dnes považována za průkopníky žánru, především díky jejich sociálním tématům a vášnivému projevu. Jejich raketový vzestup a pád se původní členové Ice Cube a Dr. Dre snažili zfilmovat z pozice producentů již nějakou dobu a jak se zdá, konečně se jim to podařilo. Film bude zejména o jejich debutovém albu Straight Outta Compton, což je zároveň i názvem snímku. Nečekejte žádnou cenzuru, ulice Comptonu byly jedny z nejnebezpečnějších v USA, což dokazuje i dnešní první trailer, který rozhodně láká na velký zážitek zejména pro fanoušky jejich tvorby. Ještě před ním však můžete zhlédnout krátký klip, ve kterém se Cube a Dre projíždějí ulicemi, kde vyrůstali, přičemž narazí na další comptonské rodáky Gamea a Kendrick Lamara.

Režíroval F. Gary Gray, který nám přinesl kultovní Friday, výborného Negotiatora, skvělého, i když nedotažené Ctihodného občana, nebo Italian Job. Ice Cuba ztvárnil jeho syn O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins se zase představí jako mladý Dr. Dre, Jason Mitchell jako Eazy-E a Paul Giamatti jako manažer skupiny. Casting vypadá být nadmíru povedený, trailer je pro mě osobně neméně skvělý a zůstává tak jen doufat, že Straight Outta Compton splní očekávání a přidá se k vydařeným (a nejen hip-hopovým) biografickým filmům, jako je Notorious, Walk The Line, či Ray. V kinech od 15. srpna. Pro další informace sledujte Filmkult.


Domů
Sdílet
Diskuse