Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2015 12:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Opulentní sci-fi Tomorrowland s Dr. Housem a Georgem Clooneym láká pestrým trailerem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Clooney a House jsou hlavními aktéry fiktivního světa budoucnosti, do kterého se dostane navenek obyčejná dívka.

Originální sci-fi Tomorrowland, ve kterém bude George Clooney spolu s mladou Britt Robertson objevovat tajemné město, konečně nabízí druhý trailer se spoustou nových záběrů! Čeká nás opulentní "podívaná" do CGI světa, ve kterém není nic nemožné. Tomorrowland je záhadný svět nacházející se někde v čase a prostoru, které existují v myslích a vzpomínkách mnoha lidí. Samozřejmě, řada dojde i na záporáka, avšak po dnešním traileru si nejsem zcela jist, zda jím je právě Hugh Laurie (Dr. House). Režisér Brad Bird (Ratatouille, Úžasňákovi, Mission: Impossible - Ghost Protocol) si ho vybral, protože potřeboval herce, který dokáže být velmi vtipný a zároveň působit i moudře. V záběrech níže můžete vidět kopu CGI triků, vlastně Tomorrowland bude pravděpodobně vytvořen celý v počítači. Doplní ho jen pár kulis. Určitě se dočkáme i humoru, ale půjde hlavně o dobrodružnou jízdu nejen pro nejmenší.

Tvůrci prozradili, že inspiraci hledali i v Disney parcích po celém světě. Snímek má být jakousi reakcí na distopické filmy. Česká premiéra je naplánována na 21. května 2015. Hrají George Clooney (zdá se, opět hrající sebe samého), Britt Roberston, Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Judy Greer a jiní. Scénář napsal Brad Bird, ale pravděpodobně ho výrazně tvořil i Damon Lindelöf, který propadl v Prometheovi či v Kovbojové a vetřelcích, ale pak to napravil s World War Z či Star Trek: Into the Darkness.

Opulentní sci-fi Tomorrowland s Dr. Housem a Georgem Clooneym láká pestrým trailerem
Domů
Sdílet
Diskuse