Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2015 9:33
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Šílený Tom Hardy jako Mad Max v novém traileru ukazuje, proč bude film mládeži nepřístupný

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

George Miller prozrazuje, proč není v pokračování Mel Gibson. Taky tu máme skvělý trailer a potvrzení Rkového ratingu, takže se připravte na hromadu krve a agresivity.

Tom Hardy, George Miller na pozici režiséra pro další film ze série Mad Max, Charlize Theron (i když bez vlasů), R-kový rating garantující krev, násilí a brutalitu, skvělé trailery a v neposlední řadě zpráva od autora soundtracku, Junkie XL, který viděl 3 hodinový nesestříhaný film napumpovaný akcí a doslova šílenými scénami.  Představte si, jak se ještě odstříhne nějaká ta půlhodinka a skutečně nám nezůstává nic jiného, než se zamyslet, jestli budeme mít šanci v kině aspoň mrkat. Podle všeho bude Mad Max akční a hlavně maximálně adrenalinová procházka post-apokalyptickým světem s úžasnými herci, skvělým CGI, brutální akcí, ale doufejme, že i příběhem, o který by se všechny tyto faktory opíraly. Z něho nevíme prakticky nic, jelikož promo kampaň se soustředí na první slovíčko v názvu filmu, tedy na „Mad". Druhé slovíčko, konkrétně Max, zatím zůstává pokryté rouškou tajemství. Nějak zvlášť mi to však nevadí. S tím, že se před stříbrným plátnem kvalitně zabavím i v případě absence chvályhodného příběhu, jsem se smířil už dávno.

Šílený Tom Hardy jako Mad Max v novém traileru ukazuje, proč bude film mládeži nepřístupný

George Miller se nedávno vyjádřil, proč vlastně Mel Gibson není v tomto díle série. Jde o to, že Mad Max 4 s Gibsonem se měl začít natáčet už v roce 2000 (15 let po trojce), ale americký dolar ztratil oproti tomu australskému na hodnotě (po 9/11), a tak se natáčení odsunulo s tím, že netrpělivost studia Warner Bros. donutila Millera natočit Happy Feet 1 a 2. 30 let po poslední části trilogie si však Miller plní svůj sen a před létem, konkrétně 14. května 2015, přinese do kin Mad Max: Fury Road. Kromě Hardyho (ten si začal celkem zvykat na náhubky, že?) hrají Charlize Theron (Prometheus), Nicholas Hooult ( znáte Besta z X-Men: Days of Future Past?), Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Dark of the Moon) a veterán Hugh Keays-Byrne


Pro novinky/trailery a zajímavosti ze světa filmů a seriálů zamiř na Filmkult

Šílený Tom Hardy jako Mad Max v novém traileru ukazuje, proč bude film mládeži nepřístupný
Domů
Sdílet
Diskuse