Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2015 21:27
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Johnny Depp se konečně herecky probouzí v mrazivé roli gangstera v Black Mass

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Black Mass, gangsterka režírovaná Scottem Cooperem, oplývá skvělým hereckým obsazením, ale hlavně mrazivým Johnny Deppem.

Páni, jak dlouho to už je? Asi nějakých 6 let, kdy nám naposledy Johnny Depp předvedl svůj herecký talent, než se vrhl na dráhu make-upového herectví. V posledních letech se totiž upsal jen kravinám (pardon za výraz, ale je to tak), tedy až na Transcendece, které sice zklamalo, ale rozhodně se dá považovat za světlou část filmografie Deppa posledních let.

Johnny Depp se konečně herecky probouzí v mrazivé roli gangstera v Black Mass

Black Mass je mafiánská záležitost z prostředí Bostonu v 70. letech minulého století. Ústředními postavami jsou John Connolly (Joel Edgerton) a James "Whitey" Bulger (Johnny Depp), kteří spolu vyrůstali. Za několik let se mají společně setkat, aby tak uzavřeli tajnou dohodu. Bulger řídí irskou mafii v Bostonu, zatímco Connoly pracuje v FBI. Společně se rozhodli zlikvidovat italskou mafii a také využít své obchodní tajemství, z nichž by navzájem mohli profitovat. To však vede k vydírání, vraždám, přepadením a jiným zločinům. Bulger se tak dostává na seznam nejhledanějších osob na světě, kde setrval po dobu 12 let, až ho nakonec dopadli.

Premiéra je naplánována na 17. září a kromě Deppa a Edgertona si zde zahrají i Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Juno Temple či Jesse Plemons. Nás ale nejvíc těší, že Johnny Depp je znovu tím starým mazákem a zdá se, že nám svým hereckým talentem znovu vytře zrak. Jistě, zase je v tom make-up, ale tentokrát nás Depp pohlcuje jen svým hlasem, mimikou a intonací. Snad se nic nepokazí, Black Mass totiž vypadá prostě úžasně.

Domů
Sdílet
Diskuse