Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2015 v 18:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Neuvěřitelně zlatí a vtipní Mimoni útočí na naše bránice v novém traileru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Celovečerní animák žlutých kazisvětů dorazí už v létě. My tu pro vás máme teda dostatečně zajímavý a vtipný trailer, který vás navodí na premiéru.

Myslel jsem si, že to bude tupé, nebo mám jen slabou chvilku, když s mojí smutnou duší udělají zázraky i Mimoni. Já jsem se ale překvapivě bavil a jejich nevinný humor mi sedí. I proto jsem v polovině traileru okno zavřel a řekl jsem si, že si to raději užiji v kině. Dabing vypadá fajn, vymyšlený jazyk Mimoňů je vtipný sám o sobě a gagy taktéž působí vtipně, tedy aspoň pro ty, kterým místy infantilní (ale místy i originální) humor nevadí. Určitě se dočkáme několika pop-kulturních narážek, skvělých vtipů a úsměvných, stejně tak i originálních scén a všeho, co jsme tak na dvou částech Já padouch milovali.

Někomu ale tyto malé žluté banánky mohou připadat spíše stupidně a trapně, což samozřejmě chápeme. V konečném důsledku to bude buď propadák, při kterém se budete stydět, že jste na něj někoho dotáhli do kina, nebo se příjemně zabavíte. Ať už to dopadne jakkoli, tržby určitě zaručí i zelenou pro druhý díl, takže ti, kteří tímto animákem nadšení nejsou, by se měli připravit na jeho pokračování už teď. Dva díly Despicable Me vydělaly dohromady téměř miliardu a půl, od Mimoňů se méně, než 600 milionů ani neočekává. Mohou tedy jen překvapit, ale pro dobro filmového průmyslu doufáme, že přes miliardu se nepřehoupnou. Stačí nám, že tak učinili druzí Avengers.

Neuvěřitelně zlatí a vtipní Mimoni útočí na naše bránice v novém traileru

Od T-Rexe po Napoleona, Mimoni sloužili komukoli, kdo měl velké plány a nebyl dobrák od kosti. Když ale nezůstane nikdo, kdo by je zotročil, upadnou do deprese a jejich existence je ohrožena. V tomto případě se trojice odvážných jedinců vydá do New Yorku hledat nového pána. Tam i potkají první ženskou superzlodušku, Scarlet Overkill (Sandra Bullock). Ta je obávaná v celém světě a tak se k ní naši tři přátelé přidají. Je otázkou, jestli je bude následovat i celá jejich rasa, ale zatím to vypadá tak, že ústředními postavami budou jen Kevin, Stuart a Bob. Z New Yorku se dopracují až do Londýna, kde se budou pod velením Scarlet Overkill snažit ukradnout korunovační klenoty, ale zároveň jim půjde i o záchranu celého svého druhu.

Level roztomilosti je vysoký, level očekávaní si raději kontrolujeme, ale není pochyb, že tento spin-off pro Despicable Me (Já padouch) je více, než vítaným kouskem a doufáme, že i uspokojivým. Nečekejte žádný inteligentní humor, tato pohádka nijak světem neotřese, ale pro menší a děvčata je to cílovka jako vyšitá. V našich kinech uvidíme snímek už 25. června 2015. Pokud jste ale zvědaví i na třetí část Já padouch nezoufejte, ta se dostaví v roce 2017. 

Domů
Sdílet
Diskuse