Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2015 12:18
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

4 minuty z Warcraftu leakly online! Připravte se na temný svět Orců

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Comic-Conu se odprezentovaly první záběry z Warcraftu, a tak máme možnost vidět 4 minuty z grandiózně vypadajícího fantasy už nyní.

Nikdo nečekal, že se tyto leaknuté záběry dostanou na internet až po tolika dnech od prezentace Warcraftu na Comic-Conu. My jsme si už o filmu řekli všechno možné, a nakonec se ukázalo, že jsme měli, co se týče děje, pravdu. To potvrzuje i trailer, zbytečně jste tak vytvořili tolik nenávisti. Svět Orců, Draenor, pomalu vysychá, dochází potrava i voda, a tak se musí dostat někam, odkud tyto zdroje budou čerpat. Potřeba plenit nebude hrát minimálně zezačátku až tak velkou úlohu. Mějte na paměti, že jde o leaknuté záběry, kvalita není bůhvíjaká a trailer bude rozhodně nabitější a budete si po něm v listopadu hlasitě odfukovat. Toto je jen jakási prezentace atmosféry a vzhledu Warcraftu na velkém plátně.

Rozhodně se ale je na co dívat a co obdivovat. Maximálně vtipný mi přišel chlápek, který o Warcraft ztratil zájem, protože je to CGI. Pravděpodobně jde o velkého fanouška, jelikož toto bylo známo asi tak „patnáct roků dozadu" a je to jediná možnost, jak přivést Warcraft k životu takovým způsobem, s jakým by byli jeho fanouškové spokojeni. Je třeba si uvědomit, že do premiéry stále zůstává téměř rok a CGI projde mnoha úpravami, toto zdaleka není finální verze. Stále by ale bylo lepší, kdybychom viděli interakci Orců s lidmi. Netřeba se ale bát, že celý film bude vytvořen pomocí počítačových technologií. Draenor jako takový bude, ale pro Azeroth, kde by se měla odehrávat podstatná část děje, byly použity skutečné kulisy, stejně jako herci. Nebude to drsný, animovaný film. Premiéry se dočkáme už 2. června 2016. Co říkáte? Jste zklamaní, potěšení, nebo přímo nadšení?


Alternativní přehrávač

Domů
Sdílet
Diskuse