Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. července 2015 20:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Druhá část povedeného Labyrintu nabídne více akce, větší svět a další výzvy pro mladé hrdiny

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Maze Runner se po dvou letech vrací a slibuje stejně akční a zábavnou jízdu jako naposledy.

Trailery jsou skutečně zlo Hollywoodu. Jen malé procento z nich totiž prezentuje finální produkt, něco mi ale říká, že pokračování úspěšného Maze Runneru bude patřit právě k těm pár procentům, kde se tak děje. Fantasy sci-fi z kategorie young adult dystopia (Hunger Games, Divergent...) překvapilo svou kvalitou, originalitou a zpracováním snad nejvíce z aktuálně připravovaných a promítaných filmů z YAD kategorie a tak nemůžeme zůstat chladnými a nenaservírovat vám nový trailer. Ten je rozhodně lepší než ten na Hunger Games a my se tak můžeme těšit na skutečně povedenou záležitost.

Děj se rozroste, stejně jako prostředí, ve kterém budou mladíci bojovat o přežití. Tajemná organizace W.C.K.D. do toho jde naplno, přičemž stále nevíme, o co tu vlastně jde. Do režisérského křesla se opět vrátil Wes Ball a scénář je založen na knižní předloze, za kterou stojí spisovatel James Dashner. Kromě výše zmíněného Dylana se ve filmu objeví i Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Will Poulter, Patricia Clarkson, Rosa Salazar, Aidan Gillen a Giancarlo Esposito. Premiéra je naplánována na 18. září 2015.

Druhá část povedeného Labyrintu nabídne více akce, větší svět a další výzvy pro mladé hrdiny
Domů
Sdílet
Diskuse