Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2015 11:34
Čas čtení 0:00
refresher team

Soutěž: Rozdáváme 50 lístků na předpremiéru Rytmusova filmu Sídliskový sen

FILMY A SERIÁLY OSCAR
Uložit Uložené

Až stovka z vás dostane možnost vychutnat si očekávaný film dva dny před jeho oficiální premiérou.

Dočkáme se letos alba nejpopulárnějšího rapera historie slovenské scény? Sice jsme ho zařadili mezi nejočekávanější projekty zbytku roka, ale zda si ho budeme moci poslechnout ještě někdy tento rok, je otázkou. Co si ale vychutnat moci budeš, je určitě očekávaný film Rytmus: Sídliskový sen, který máš nyní šanci vidět ještě před běžnými smrtelníky.

Pokud se nerad zapojuješ do soutěží z důvodu nízké šance na výhru, právě nyní je možnost opravdu obrovská, jelikož se díky nám do kina vejde až 100 z vás, a to vše rovnou na předpremiéru filmuTa se bude konat už 19. srpna v 19:30 v CineStaru Anděl v Praze. Soutěžíme tedy o 50 lístků, plus si každý z výherců bude moci vzít další osobu s sebou. Dohromady si tedy až stovka z vás bude moci vychutnat očekávaný snímek dva dny před jeho oficiální premiérouA to úplně jednoduše!

Pravidla soutěže: 
1. Splň všechny požadované kroky níže.
2. Uveď svoji e-mailovou adresu a jméno. V případě výhry tě mailem kontaktujeme.

3. Pokud chceš zvýšit svoji šanci, na konci aplikace zkopíruj adresu a rozpošli ji kamarádům, případně sdílej na Facebooku, Twitteru apod. Každý, kdo přijde přes tuto konkrétní adresu, ti přidává jeden bod do soutěže a zvyšuji tvoji šanci na výhru.

4. Rozdáváme 50 lístků na film Rytmus: Sídliskový sen. Čím více lidí přišlo přes tvoji adresu, tím vyšší máš šanci na výhru.

5. Soutěž trvá do 17. 8. (23:59).

6. Vítěze zveřejníme pár minut po ukončení soutěže.

7. Výherci budou zapsáni na guestlist a na místě bude vyžadováno prokázání jejich totožnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse