Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2015 16:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith se jako lékař postaví proti korporacím, které z NFL dělají byznys nehledě na zdraví sportovců

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložit Uložené

Sony představuje drama Concussion s Willem Smithem napínavým trailerem, který odhaluje zajímavou zápletku.

Dr. Bennet Omalu (Will Smith) byl forenzní neuropatolog, který jako první odhalil mozkové trauma v případech profesionálních hráčů amerického fotbalu. Snažil se problém vynést na veřejnost a varovat tak celý svět, ale jak jste si už mohli domyslet, byznys stránka sportu se ho snažila zastavit za každou cenu. Film nám vypráví Omaluovu cestu za poznáním ceny života a zdraví sportovce, ale zjistí i, jak silnou roli hraje kultura, politika a korporální zájmy ve vodách sportu jako takového. Trailer slibuje hustou atmosféru, mnoho ostrých dialogů a také množství napětí, dočkáme se tak dramatu jako vyšitého pro Willa Smithe, který se znovu probírá ze snu, ve kterém dlouhé roky tlačil do Hollywoodu svého syna, přičemž na to sám doplatil. Pevně věřím, že Concussion od Sony ho znovu postaví na nohy.

V dramatu si zahrají i Alec Baldwin, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Arliss Howard, Paul Reiser, David Morse či Albert Brooks. Scénář napsal a snímek i režíruje Peter Landesman (Parkland, Kill the Messenger), přičemž o produkci se kromě jiných postaral i Ridley Scott. Česká premiéra je stanovena na 4. únor. Co říkáte na první trailer?

Will Smith se jako lékař postaví proti korporacím, které z NFL dělají byznys nehledě na zdraví sportovců
Domů
Sdílet
Diskuse