Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2015 19:47
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

NASA hlásí, že Matt Damon je mrtvý, on je však Marťan a rozhodl se přežít na mrtvé planetě

FILMY A SERIÁLY MATT DAMON RIDLEY SCOTT
Uložit Uložené

Nová upoutávka pro The Martian od Ridleyho Scotta sází na epičnost, emoce a hlavní dějovou linii.

Další týden, další promo materiál pro The Martian, dobrodružné sci-fi z vesmíru a na Marsu podle stejnojmenné knižní předlohy od Andyho Weira, častokrát označované jako bestseller. V dnešním, kratším traileru vidíme i pár nových záběrů, Markovu vůli přežít, velké nebezpečí, no hlavně naději a prvky vesmírné epochy a také akci. Ridley Scott vsadil na kartu, která se vyplácí. Akce, divácky atraktivní herci, zajímavá sci-fi zápletka, velké vědecké úspěchy, velkolepé scenérie a tak dále a tak dále. Až mám pocit, že sleduji prequel Interstellar, akorát na červené, ne zledovatělé planetě.
 
Během neúspěšné mise na Marsu je astronaut Mark Watney (Matt Damon) prohlášen za mrtvého a posádka jeho lodě se vrací zpět na planetu Zemi. Watney ale zázrakem přežil a dává si za cíl něco téměř nemožného - vytvořit si podmínky pro přežití, vypěstovat na rudé planetě plodiny a přežít do chvíle, dokud se po něj vrátí. Damonovi budou mimo rudé planety sekundovat herecké jména jako Jessica Chastain (zase ten Interstellar), Kristen Wiig (Welcome to Me), Kate Mara (Fantastic Four), Michael Pena (Fury), Jeff Daniels (Dumb and Dumber To), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) a Donald Glover (Mystery Team). Světová premiéra včetně Česka a Slovenska je naplánována na 2. října.

Domů
Sdílet
Diskuse