Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2015 0:47
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jakeovi Gyllenhaalovi znovu zemře manželka, tentokrát se z toho dostane ničením všech společných vzpomínek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Od režiséra snímků jako Dallas Buyers Club nebo Wild přichází drama Demolition s Gyllenhaalem v hlavní roli. Užijte si první trailer.

Když jsem viděl první obrázek ze snímku Demolition, zcela vážně jsem se těšil na akční film s Jakem Gyllenhaalem. Od Prince z Persie se jim statečně vyhýbá a nechá se obsazovat jen do dramat (i když End of Watch či Source Scode zčásti akční filmy byly). Všechny byly přitom ale úžasné, ať už mluvíme o Nightcrawlerovi, Southpaw, End of Watch nebo Prisoners, který jsme označili jako film roku 2013. Nejnověji se nám představí v další dramatu Everest, no a pak bude následovat... hádejte... další drama. Nese název Demolition a režíruje ho Jean-Marc Vallée (Wild a Dallas Buyers Club).

Po smrti své milované manželky se úspěšný bankéř Davis začíná utápět v žalu. Svou depresi léčí tím, že se snaží přijít na to, co v jeho domě nefunguje a začíná posílat výrobním firmám stížnostní listy. Časem ale začne celý dům rozbíjet a pravděpodobně se tak zbavovat vzpomínek a myšlenek na svou nebohou manželku, která je zároveň dcerou jeho šéfa. Zmíněné listy si spojí jedna z pracovnic zákaznického centra (Naomi Watts), dá si dohromady dva a dva a s Davisem se setká.

Osobně mě tento koncept příliš nenadchl, stejně jako trailer. Dočkáme se dalšího existenčního dramatu o tom, jak se jistému chlapovi s životem, jaký má rád, všechno zhroutí smrtí jeho manželky. To má však za následek, že se jeho život změní k lepšímu. A pravděpodobně ho začne mít rád i jeho tchán. Scénář napsal nepříliš známý Bryan Sipe. Demolition má premiéru 8. dubna 2016 a pokud se k němu dostanu, bude to pravděpodobně jen kvůli Gyllenhaalovi, který se v posledních letech stává stále více oblíbenějším hercem nejen v mém případě.

Domů
Sdílet
Diskuse