Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2015 2:16
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

King Kong se ve společném filmu postaví gigantické Godzille!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Práva na King Konga posouvá Universal do Warneru, aby tak po Edwardsově druhé Godzille mohl přijít film King Kong versus Godzilla!

Poté, co Kong: Skull Island opustili jak Michael Keaton, tak J.K. Simmons (asi si přečetli scénář), bylo ohledně snímku trochu ticho. Později se ale začaly objevovat zprávy, že Tom Hiddleston zůstává, přičemž by se k němu měli připojit Samuel L. Jackson, John C. Reilly, Toby Kebbell (Doom v nové F4, Koba v Dawn of the Planet of the Apes) či Brie Larson. Snímek bude jakýmsi příběhovým prequelem se zaměřením více na samotný ostrov a zrod King Konga. Jiné zprávy však říkají, že se dostaneme do roku 1971. Na oficiální informace si ale ještě počkáme. Snímku se v kinech dočkáme 10. března 2017.

Pokračování Edwardsovy rozporuplné Godzilly dorazí 8. června 2018 a kromě Godzilly samotné by v něm měly figurovat i jiné velké příšery než Rodan, King Ghidorah či Mothra. Edwards momentálně pracuje na Star Wars Anthology: Rogue One, proto můžeme očekávat mírný posun, nicméně, je už oznámeno, že se na něm bude podílet spolu se scenáristou Maxem Borenstienom.

Teď to zajímavé. Legendary Pictures, které vlastní práva jak pro Godzillu (koprodukuje s Warner. Bros.), tak pro King Konga (koprodukuje s Universalem), se rozhodlo, že natočí spin-off, ve kterém proti sobě postaví právě Godzillu a King Konga. Jelikož má Legendary smlouvy o koprodukcí a spolufinancování svých filmů jak s Warnerem, tak s Universalem, vybavit potřebné smlouvy nebylo těžké. Dá se očekávat, že tento crossover bychom mohli vidět již v roce 2020. Trochu ale nechápu, jak chce King Kong bojovat s několikanásobně větší Godzillou. To už nechám na vaši fantazii. Pokud bychom chtěli ale zajít do skutečných konspiračních teorií, mohli bychom zmínit i dinosaury. Jurassic World totiž patří pod Universal, a kdyby se chtělo opravdu velmi, nuže, Godzilla by v Jurském parku dokázala nadělat slušnou paseku. Nakonec, to, co Kong dokáže s T-Rexy (první část zde, druhá zase zde), jsme viděli už v Jacksonově King Kongovi. Co říkáte na tyto informace?

Domů
Sdílet
Diskuse