Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2015 18:58
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák Miroslav K.

Jak využít ekonomickou krizi? To vám prozradí herecký koncert Brada Pitta, Ryana Goslinga a Christiana Balea

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložit Uložené

Ekonomická krize v dvouminutovém traileru plném hereckých es Hollywoodu.

Když jsme se poprvé doslechli o hereckém obsazení tohoto snímku, okamžitě jsme zpozornili. Vše nasvědčovalo, že nás čeká pořádné drama s prvky komedie natočené podle světového bestselleru od Michaela Lewise. První trailer nás přesvědčí, že naše pocity byly správné, tedy alespoň co se herců a jejich provedení rolí týká. Snímek nás zavede do finančních vod ještě před vypuknutím celosvětové finanční krize v roce 2008, kdy si skupina jednotlivců jako první uvědomila, že rozrůstající trh s hypotékami se v důsledku pochybné součinnosti investičních bank na Wall Street a ratingových agentur nafoukne v ekonomickou bublinu obrovských rozměrů. Udělají tedy to, co umí nejlépe - pokusí se investovat vychytraleji než ostatní. V době propracovaných finančních nástrojů trh s rizikovými hypotékami jednoduše "shortovali". A to ve velkém. A když nakonec bublina praskla, najednou se topili v nepředstavitelném bohatství, a že zde hovoříme o pěkném balíku!

Trailer jako takový mi ale přijde mírně vláčný, snaží se nám představit děj v co nejširším záběru, který nezasvěcenému divákovi bez známosti děje téměř nic neřekne. Snímek The Big Short režíruje Adam McKay (The Other Guys, Anchorman 1 a 2), tak doufejme, že se mu konečně podaří natočit kvalitní drama. V hlavních rolích uvidíme Christiana Balea, Steva Carella, Ryana Goslinga a Brada Pitta, takže o kvalitní herecké výkony nebude nouze. Film si svoji premiéru v omezeném množství kin odbude již 11. prosince a naplno se do nich vřítí den před Vánocemi. Oznámení o české premiéře říká, že na film můžeme zajít již 7.1. Co říkáte na trailer vy?

Domů
Sdílet
Diskuse