Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2015 v 14:58
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Star Wars nečekaně udeřil mezinárodním trailerem se spoustou nových záběrů!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mezinárodní trailer určený pro východní trh nabízí množství nových záběrů, které možná ani nechcete vidět.

Toto nečekal asi nikdo. Jako blesk z čistého nebe dorazil nový trailer pro The Force Awakens, určený pro asijský trh. Vidíme v něm nové záběry z Jakku, Finna a Rey, Kylo Rena, Chewbaccu nebo C-3PO a mnoho dalšího. Varuji vás, něco možná vidět chtít nebudete, stejně jako já, ale prostě jsem nemohl odolat. Na druhou stranu, tento trailer mi přijde o něco slabší, jakoby se v Disney snažili prodat co nejvíce látky v co nejkratším videu, i když pár záběrů je skutečně nádherných. Ve videu nejsou žádné výrazné spoilery (dále raději nečtěte, pokud nechcete přijít k těm možným), ale pokud si Kylo Ren nerad hraje se svými oběťmi, tak mu bude Rey asi blízká. Nevypadá to totiž tak, že by se ji chystal zabít. To by nahrávalo i teorii, že jsou sourozenci, nicméně, nakonec to celé může dopadnout úplně jinak. Vše potřebné jsme si už řekli zde, pokud máte zájem o možné teorie o ději a postavách, klikejte zase sem a pro nejnovější plakáty zase sem.

Star Wars nečekaně udeřil mezinárodním trailerem se spoustou nových záběrů!
Star Wars nečekaně udeřil mezinárodním trailerem se spoustou nových záběrů!

Star Wars: The Force Awakens přijde do kin 17. prosince. Režíruje J. J. Abrams (Star Trek, Mission: Imposiible 3). Ten si společně s Lawrencem Kasdanem napsal i scénář. Je patrné, že džejdžej miluje tuto ságu a rozhodně ji nijak nechce poskvrnit. Pojede se na více praktických triků a fyzických kulis tam, kde CGI potřebné nebude, skutečně tam ani nebude. Děkujeme! Hrají John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe), Andy Serkis (mo-cap postava Supreme Leader Snoke), Domhnall Gleeson (Generál Hux), Gwendoline Christie (Captain Phasma), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Max von Sydow, Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), Kenny Baker (R2-D2) a další. Film by měl být dlouhý něco přes 135 minut, pokud poslední zvěsti nelhaly. Vše, co potřebujete vědět o Force Awakens, naleznete v tomto vlákně, více obrázků pak najdete zde, zde, zde a zde.

Star Wars nečekaně udeřil mezinárodním trailerem se spoustou nových záběrů!
Domů
Sdílet
Diskuse