Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2015 v 21:08
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Antická fantasy rubačka Gods of Egypt přichází s prvním trailerem plným monster a velkolepých bojů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Leonidas, Kingslayer z Game of Thrones nebo Black Panther. I tito se postaví odvěkým egyptským bohům a potvorám.

Doufal jsem, že to udělá někdo jiný a ne já, protože jsem věděl, že to bude opět negativní článek. První trailer pro Gods of Egypt totiž slibuje akční fantasy rubačku s masivním využitím CGI, průměrnými hereckými výkony a otřesným scénářem. Nedokážu si pomoct, ale působí to na mě všechno strašně lacině, i když post-produkce určitě laciná nebyla. Děj mluví o tom, jak se jeden zlý a krutý Bůh Set (Gerard Butler) uvelebí na trůnu, ze kterého shodí toho dobré Boha, Horuse (Nikolaj Coster-Waldau), aby Horusovi o několik let plných temnoty později pomohl smrtelník Bek vrátit se do boje a vést rebélii. Nic originálního, ale v Gods of Egypt stále mnozí (a nakonec možná i já) najdou, i když možná hloupou, tak alespoň zábavnou a akční rubačku.

Režíruje Alex Proyas, jehož jméno je neznámé, ale natočil skvělého Já, robota s Willem Smithem nebo Crow. Natočil ale i pár průšvihů a zdá se, že tentokrát půjde zlatou střední cestou, přinejhorším to skončí jako slabší odvar Hněvu Titánů. Kromě zmíněných hrají i Chadwick BosemanElodie Young nebo Courtney Eaton. Premiéra se uskuteční 25. února 2016.
 

Domů
Sdílet
Diskuse