Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2015 v 1:08
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Now You See Me 2 dorazilo s úchvatným trailerem plným triků a nových postav, včetně Daniela Radcliffa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kromě většiny navrátilců uvidíme i zcela nové postavy a překvapující triky.

Now you see me... and now you don’t. Asi bychom chtěli hodně, kdybychom doufali, že sequel se bude jmenovat Now You Don't. Velmi by to filmu nepomohlo, a tak se dočkáme pokračování s názvem Now You See Me: The Second Act. Až do dneška se toho hodně o ději nevědělo...vlastně ani dnes se toho hodně neodkrylo. Elitní iluzionisté „Four Horseman" nabraly jednoho člena, zatímco toho starého ztratili (Isla Fisher byla během natáčení těhotná, a tak se přeobsadila s Lizzy Caplain. Budeme doufat, že se dočkáme i zcela nové postavy). Stále jim ale šéfuje rádoby FBI agent Dylan Rhodes (Mark Ruffalo), přičemž nepřátele mají víceméně stejné. Z basy po nich očkem jde Thaddeus Bradley (Morgan Freeman) a pravděpodobně po nich půjde i Arthur Tressler (Michael Caine). Zdá se ale, že do týmu se bude chtít „přidat" Walter Tressler (Daniel Radcliffe), údajný syn Arthura Tressler. Spíše to na mě ale působí jako velmi levně vyzrazený dějový zvrat už v prvních záběrech. Snad se ale mýlím.

Kromě výše zmíněných se vracejí i Woody Harrelson, Jesse Eisenberg či Dave Franco. Ti budou muset provést největší možný podfuk celé historie, neboť jejich jména někdo neprávem pošpinil a oni touží po spravedlnosti. Mužem s velkou mocí by měl být právě Walter „Tressler" Mabry. Na začátku se říkalo, že půjde o Tresslerova syna, jmenuje se však jinak, což však nic nemusí znamenat a my tak nebudeme předbíhat. Čeká nás tedy honička o moc, pravdu, nejzdařilejší triky a iluze, a už podle prvního teaseru, který jich odhalil hromadu, můžeme usoudit, že párkrát budeme zase nechápavě zírat na plátno. 


Režíruje Jon Chu (G. I. Joe 2 a pár částí ze série Let’s Dance), který nahradil Louise Leterriera, takže právě dvakrát nadšení nejsme, no a o scénář se postarali Pete Chiarelli a Ed Solomonon, který se malinko podílel i na jedničce. Hlavní mozky tedy vypadly a nahradily je jiné, zda to bude znamenat pro pokračování i něco dobrého, to netušíme. Premiéra je stanovena na 10. červen celosvětově, u nás snímek uvidíme už 9. a na Slovensku se diváci dočkají 16. června. Pokud je vám toto datum známé, vězte, že jde o stejný den, ve který přichází i Warcraft. Něco mi říká, že se premiéra přeloží o jeden, dva týdny. Jinak by tu byl někdo buďto příliš hloupý nebo oplýval až příliš velkou sebedůvěrou. V každém případě, v těchto chvílích se už vymýšlejí nápady pro trojku, která mi vadit nebude, protože se mi jednička líbila. Takové filmy, na které se v telce podívám i 10krát a nevadí mi na nich ani dabing, celkem můžu. 

Domů
Sdílet
Diskuse