Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2015 20:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Životopisný film o Tupacovi se už natáčí! Kdo si zahraje slavného rapera a jaké osobnosti ve filmu ještě uvidíme?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

2Pac se konečně dočká biografického filmu, který nám ukáže celý jeho život.

Neuběhl ani měsíc, co jsme psali o možném filmu o 2PacoviSlovo dalo slovo a zdá se, že se věci začaly konečně hnout kupředu, pokud si z nás tedy někdo nedělá srandu. Snímek provázelo mnoho problémů. Začalo to sporem o filmová práva mezi Shakurovou matkou a produkčním studiem Morgan Greek Productions v roce 2009. Projekt opustili už dva režiséři a nevypadalo to vůbec růžově.

S nejvyšší pravděpodobností se režisérem stane Benny Boom. Jeho prací jsou většinou komerční reklamy, ale postaral se i o videoklip na 50 Centův song Just a Lil' Bit. Celé to tak trochu vyvolává menší rozpaky, studiu už asi jde jen o to, aby film vznikl a kvalita může ustoupit do pozadí. Pokud by Morgan Greek nezačalo s produkcí do konce tohoto roku, filmová práva by se vrátila zpět rodině a ta by je mohla prodat dále. Stalo se ale, že se oficiálně začalo natáčet, a tak se dočkáme biografie jednoho z nejuctívanějších umělců všech dob. Dost možná začátkem roku 2017.


Životopisný film o Tupacovi se už natáčí! Kdo si zahraje slavného rapera a jaké osobnosti ve filmu ještě uvidíme?

Je možné, že za snahu o znovunatočení filmu může úspěch Straight Outta Compton. Tržbami se přehoupl přes 200 milionů amerických dolarů (což z něj mimochodem činí nejúspěšnější hudební životopisný film v historii), navíc si dokázal udržet i velmi pozitivní hodnocení kritiků i obyčejných diváků. Bylo jen otázkou času, kdy se někdo pustí i do 2Paca. Otázkou je, jakou kvalitou bude celovečerák disponovat. Straight Outta Compton totiž natáčel F. Gary Gray, talent zodpovědný za Loupež po italsku nebo Ctihodného občana (bude točit také Furious 8). Benny Boom je přeci jen nezkušený a nepomůžu tomu ani fakt, že výkonnou producentkou bude Shakurova matka. U SOC figurovali členové N.W.A. více uznávaných filmařů.

Nepochopte mě špatně, na film se velmi těším, ale raději nechám svá očekávání v chládku, než abych byl poté v kině zklamaný. Tedy pokud se vůbec do našich kin snímek dostane. Všichni dobře víme, že naše distributory donutili k uvedení Straight Outta Compton u nás až velmi dobré odezvy a tržby ze zahraničí. Nyní bychom se ale už mohli dostat k bodu, kdo si vlastně Tupaca zahraje. Je ním mladík jménem Demetrius Shipp Jr. Syn zvukového inženýra, který pracoval právě pro Tupaca. Ve filmu zazní i umělcova hudba, takže se nemusíme bát, že by tato právní složka činila problémy. Aby toho nebylo málo, uvidíme i Biggieho, jehož roli si zopakuje Jamal Woolard. Ten ho zosobnil už v snímce Notorious. Líbí se vám vzhled nového Tupaca? V Straight Outta Compton si ho zahrál Marcc Rose. Nyní to ale bude Demetrius, přičemž podoba se zapřít nedá.

Životopisný film o Tupacovi se už natáčí! Kdo si zahraje slavného rapera a jaké osobnosti ve filmu ještě uvidíme?
Životopisný film o Tupacovi se už natáčí! Kdo si zahraje slavného rapera a jaké osobnosti ve filmu ještě uvidíme?
Domů
Sdílet
Diskuse