Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2016 11:56
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Vin Diesel potvrdil data pro Rychle a zběsile 9 a 10! Kdy se pokračování dočkáme?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vin Diesel potvrdil, že skutečně uvidíme další tři části ze série Fast & Furious.

To jen tak, kdyby tomu někdo před pár měsíci nevěřil. Psali jsme o tom my, několik dalších českých a slovenský webů a vlastně celý svět. Značka Fast & Furious je výnosná, sbírá stále více velkých hereckých jmen, ba co víc, stává se stále lepší akční sérií. Sice se stále najdou jedinci, kterým množství nereálné akce přijde jakési hříšné, série však nabírá další fanoušky. Jistě, závody budou mnohým chybět, ale po pěti (ne-li více) letech bez Rychle a zběsile, které bylo skutečně jen o ježdění, by už lidé měli přestat očekávat něco jiného, ​​než bláznivou akční jízdu plnou rychlých aut, velkých bitev a sexy zadků. Abychom vás ale jemně potěšili, natlučmte do vás alespoň PR řeči typu: "Nové Fast & Furious se bude podobat spíše na první díly, než na ty poslední".

Vin Diesel potvrdil data pro Rychle a zběsile 9 a 10! Kdy se pokračování dočkáme?

Pěkná pohádka, kterou ale Universalu nikdo rozumný neuvěří. Nyní však k podstatě dnešní zprávy. Vin Diesel, který si cení podpory a fanoušků na svých sociálních sítích, pravidelně uvolňuje nové záběry či informace právě skrz ně. Nejenže tím neustále těší fanoušky, vytváří si zároveň stále lepší a hodnotnější marketingový nástroj pro své filmy a společnosti, pod kterými distribuuje/natáčí (ostatně podobně to dělá i Dwayne Johnson, přičemž takový Robert Downey Jr. to naplno nikdy nevyužíval, což je nesmírná škoda pro Disney, o tom ale snad jindy). Před pár hodinami jsme se tak dočkali obrázku, na kterém vidíme tři data a také tag: 2 Decades, 10 Movies, 1 Saga, čili 20 let, 10 filmů a jedna sága - Fast & Furious... in your face, artový diváku a příležitostný filmový kritiku.

Fast 8, režírované F. Gary Grayem (Straight Outta Compton, Ctihodný občan, Loupež po italsku), dorazí do kin 14. dubna 2017. Vrátí se snad všichni kromě Paula Walkera, který si heslo parťáka Doma Ride or Die vzal až příliš k srdci. První plány pro další části se však spřádají už v těchto chvílích, protože mezi nimi bude přesně dvouletá přestávka. Fast & Furious 9 uvidíme 19. dubna 2019, no a snad závěrečnou (alespoň z hlediska crew kolem Torreta), desátou část, si zase vychutnáme 2. dubna 2021. Universal si je silou této značky docela jistý, a tak je nepravděpodobné, že se tato data změní. Ledaže by dorazily nějaké produkční problémy.

Zatímco si trailer na Jaws 19 (Čelisti 19) dělal z dnešního filmového světu legraci, série Fast & Furious bude v kinech již brzy vystupovat pod dvoumístným číslem pokračování příběhu. Dokud budou ty filmy kvalitní, zábavné a bude se na co dívat, říkáme, proč ne? Do kina nás nikdo nenutí, je to jednou za dva roky a navíc nemá tato značka z mixovaného žánru akce a automobilových závodů žádnou konkurenci. O sérii jako takové, její chybách či poznávacích znacích, jako i o faktu, že to už Diesel občas se svým trademarkem při produkování a natáčení přehání (nebo jste si mysleli, že u těchto filmů nemá hlavní, respektive jedno z nejhlavnějších slov?), bychom mohli psát litanie, ale to není předmětem dnešního článku. Vězte jen, že pokračování budou proudit, a pokud jednou náhodou série skončí a nebude to kvůli nízkým tržbám, přijdou spin-offy či restart.

Vin Diesel potvrdil data pro Rychle a zběsile 9 a 10! Kdy se pokračování dočkáme?

Domů
Sdílet
Diskuse