Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2016 23:22
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

13leté čekání končí. Will Smith a Martin Lawrence definitivně natočí Bad Boys 3

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložit Uložené

V momentě, kdy se naděje na pokračování již zcela vytrácela, se Will konečně rozhodl, že z Bad Boys bude minimálně trilogie.

Upřímně, i vy jste již ztratili naději, že se někdy dočkáme této zprávy? Já se přiznám, že ano, ostatně to není tak dlouhá doba, co Will Smith odmítl zopakovat svou postavu v pokračování blockbusterového sci-fi Independence Day: Resurgence. Po zhlédnutí traileru ale sám přiznal, že tohoto rozhodnutí velmi lituje a mrzí ho, co se stalo s jeho postavou (pokud to ještě nevíš, vše podstatné o pokračování a o událostech, které mu předcházely od konce první části, najdeš na tomto odkazu). O Willovi a návratech do jeho nejslavnějších rolí (Men in Black 4, Hancock 2) se toho napovídalo opravdu dost. Jednou z nich je nepochybně i úloha detektiva protidrogového oddělení v Miami Mikea Lowreyho, který spolu se svým parťákem Marcusem Burnettem (Martin Lawrence) tvoří „sehranou“ dvojici v boji se zločinem. Filmy Bad Boys pod taktovkou Michaela Baye se staly skutečně akční klasikou a mnoho fanoušků z celého světa se již dlouho domáhalo pokračování. Inu, vážení, je to tady.

13leté čekání končí. Will Smith a Martin Lawrence definitivně natočí Bad Boys 3

Všechno to začalo v říjnu, když Smith v jednom rozhovoru řekl, že „je velká šance, že trojku uvidíme v příštích 12-16 měsících“. To dalo mnohým naději, i když víme, že tato vyjádření mají spíše podráždit, než opravdu potvrdit danou informaci. Nyní se ale v nedávném rozhovoru v rádiu BBC 1 vyjádřil mnohem konkrétněji: „Setkal jsem se s Martinem před několika týdny. Neviděli jsme se více než dva roky, ale když jsme se na sebe podívali a objali jsme se... v tom momentě jsme věděli, že uděláme Bad Boys 3. Definitivně uděláme další film.“

Doporučeno
10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 16. září 2022 14:30

Určitě to potěšilo i Lawrence, protože jeho poslední film s lepším než průměrným hodnocením je právě pokračování Mizerů. Ve studiu mají tužkou poznamenána data pro Bad Boy 3 na 17. února 2017 a čtvrtý film na 3. července 2019. Samozřejmě bude ale záviset na hercích, ke kolika filmům se dají zlomit. Otázkou je i jméno režiséra. Michael Bay by určitě mohl důstojně završit svou (pravděpodobně) trilogii, ale ten bude mít očividně plné ruce práce při dozoru nad rozšiřujícím se univerzem Transformerů (nemluvě o tom, že na jaře začne točit 5. část). Na nové info si určitě ještě pěkně dlouho počkáme, ale důležité je to, že shit just got real!

13leté čekání končí. Will Smith a Martin Lawrence definitivně natočí Bad Boys 3

Domů
Sdílet
Diskuse