Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2016 15:59
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dory potkává v traileru pro pokračování Hledá se Nemo nové přátele, ale i staré želvy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Skvělý trailer pro Hledá se Dory nabízí pohled na nové oceánské živočichy, ale i na staré známé.

Je docela možné, že rok 2016 bude opět patřit Pixaru. Do kin se totiž v létě dostane dlouho očekávané pokračování Finding Nemo/Hledá se Nemo s názvem Finding Dory/Hledá se Dory. Pixar uvolnilo tři měsíce před premiérou trailer s pořadovým číslem dva, který toho odhaluje mnoho. Podíváme se znovu do akvária, uvidíme staré známé v podobě želv, ale poznáme i zcela nové oceánské živočichy a trochu víc se sblížíme s Dory. Ta zatouží po domově a ztracené rodině, kterou se vydá hledat napříč celým oceánem.

Své hlasy animovaným postavičkám propůjčují Ellen DeGeneres, Idris Elba, Albert Brooks, Diane Keaton, Eugene Levy, Ty Burrell, Kaitlin Olson, Ed O'Neill, Willem Dafoe, Dominic West či Preston Bailey. Nám to ale může být jedno, v kinech se dočkáme dabingu, a to je dobře, některé z hlasů zlidověly a to je i případ Nema. Nebo jste ho viděli v původním znění? Já ne, avšak podle teaseru níže by mohl být stejně atraktivní, jako ten český. Finding Dory (Hledá se Dory) bude v českých a slovenská kinech od 16. června 2016. Pro více informací o ději a filmu jako takovém klikejte sem.

Domů
Sdílet
Diskuse