Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2016 15:52
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Zhulení překupníci se zbraněmi se baví válkou a násilím v traileru pro vtipné drama War Dogs

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O filmu War Dogs jsme vás již nadšeně informovali, nyní je na řadě našlapaný trailer.

Warner Bros. Pictures nám dnes přináší debutový trailer pro novou dramedii Todda Phillipse (Hangover, Due Date) s názvem War Dogs (původní název byl Arms and the Dudes). Ta je příběhem založeným na skutečných událostech a konkrétněji podle článku z magazínu Rolling Stones s názvem The Stoner Arms Dealers: How Two American Kids Became Big-Time Weapons Traders od Guye Lawsona, který později dokonce expandoval do rozšířené, knižní podoby. Láká nás tedy znepokojujícím a hlavně skutečným námětem a hvězdným obsazením. V hlavních rolích se objeví dva mladí sympaťáci Jonah Hill (The Wolf of Wall Street, 21 Jump Street) a Miles Teller (Whiplash, The Spectacular Now) a asistovat jim bude kráska Ana de Armas (Knock Knock) či Bradley Cooper (Hangover, Limitless , American Sniper). Více informací naleznete zde.
 
Jak již bylo zmíněno, film bude mapovat život dvou obyčejných kluků z Miami, Efraima Diveroliho (Jonah Hill) a Davida Packouza (Miles Teller), kteří jednoho dne vyhrají 300 milionový kontrakt od Pentagonu na vojenskou podporu (zbraněmi) pro americké spojence v Afghánistánu. To je však dostane do velmi nebezpečných situaci s velmi nebezpečnými lidmi. Uvidíme také, co se vlastně pokazilo, protože dvojice byla později odsouzena za 71 případů podvodu. Trailer sice kvůli Hillovi připomíná jakéhosi Vlka z Wall Street kříženého s vojenskou technikou, avšak nějak nám to nevadí a určitě se těšíme na 19. srpen, kdy má stanovenou premiéru. Koneckonců, trailer vypadá dobře, materiálu na kvalitní zábavu tam bude určitě dostatek.

Zhulení překupníci se zbraněmi se baví válkou a násilím v traileru pro vtipné drama War Dogs
Domů
Sdílet
Diskuse