Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2016 14:40
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Bojíte se tmy? Horor Lights Out je ztělesněním toho, z čeho máte strach

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Wan se postaral o další horor, ale pokud stále spíte u rozsvícené lampičky, asi ho chtít vidět nebudete.

Fanoušci hororů momentálně zažívají krásné období. Nejenže včera spatřil světlo světa trailer pro pokračování The Conjuring, který je považován za jeden z těch kvalitnějších, ale dočkali jsme se i malého bonusu. Po celém světě vydělal 300 milionů (to představuje 15násobek svého rozpočtu), což je skvělá bilance přímo říkající si o pokračování. Režisér James Wan (Fast & Furious 7) si dal od tohoto žánru na chvilku pauzu, jen aby se k němu mohl nyní naplno vrátit. Kromě zmíněného pokračování tedy představil na WonderConu i trailer pro horor Lights Out. Ten vychází z krátkometrážního snímku se stejnojmenným názvem z roku 2013 od Davida Sandberga. Wanovi se očividně zalíbil natolik, že Sandbergovi zastřešil produkci, o scénář se postaral Eric Heisserer a kameru držel v rukou Marc Spicer (F&F 7). 

 
Sledovat budeme Rebeccu, která během dospívání nikdy nemohla po zhasnutí světel zcela rozlišit to skutečné od fikce. Když si už myslela, že je po všem, na scéně se objeví její mladší bratr Martin se stejným problémem. Když Rebecca začne odhalovat pravdu, zjistí, že nikdo není v bezpečí... když se zhasnou světla. Zbytek se dozvíte v ukázce o pár řádků níže. Já jen dodám, že film má rating PG-13, takže litry prolité krve nečekejte. Premiéra u nás a našich východních sousedů je naplánována na 21. července tohoto roku.

Domů
Sdílet
Diskuse