Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2016 14:52
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Nelítostný svět modelingu v mysteriózním hororu od režiséra Drive sází na opojný vizuál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ambiciózní snímek od Nicolase Winding Refna, v němž se kromě přitažlivých žen mihne i Keanu Reeves, přichází s prvním oficiálním trailerem.

Pokud jste pozorně četli náš dřívější obsáhlý článek, týkající se nejen života, ale i bohaté kariéry herce Keanu Reevese, tak vám určitě neunikl ani odstavec, ve kterém jsme se věnovali právě jeho budoucím projektům. Jedním z nich je i hororový thriller s názvem The Neon Demon a přestože si v něm představitel Johna Wicka střihne pouze roli vedlejší, nic to nemění na skutečnosti, že bychom se mohli dočkat opravdu kvalitního filmového zážitku. Ambiciózní snímek se totiž ponese výrazně ve znamení žen, což potvrzuje i samotný trailer, který je kromě lákavé špetky násilí plný barev a skutečně nádherného, ​​přímo až opojného vizuálu.
 
Příběh se bude točit kolem Jesse (Elle Fanning - Trumbo, Maleficent), mladé začínající modelky, která odchází do Los Angeles, aby našla štěstí a slávu. Problém však nastává v momentě, kdy se na její mládí a vitalitu zaměří skupina žen posedlých krásou. Ty jsou totiž odhodlány obrat ji o všechno, co má. Režíruje Dán Nicolas Winding Refn (Only God Forgives, Drive, trilogie Pusher), který se podílel i na scénáři a kromě výše zmíněných herců se ve filmu objeví i Christina Hendricks, Jena Malone či Bella Heathcote. Jak se trailer zamlouvá vám?

V úplnom závere určite nevynechajte ani tento krátky, no o to viac intenzívnejší a údernejší teaser.

Nelítostný svět modelingu v mysteriózním hororu od režiséra Drive sází na opojný vizuál
Nelítostný svět modelingu v mysteriózním hororu od režiséra Drive sází na opojný vizuál
Domů
Sdílet
Diskuse