Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. dubna 2016 v 15:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

X-Men čelí ve finálním traileru globální destrukci. Na pomoc jim ale přichází Wolverine!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

X-Men: Apocalypse míří do kin 19. května. Nový trailer vás přesvědčí, že chcete být u toho.

Už jen tři týdny i pár dní nás dělí od premiéry nejvelkolepějšího X-Men filmu všech dob. Nyní nemluvíme o kvalitě či počtu postav, prostě se mladí mutanti postaví dosud největší hrozbě, jaké kdy lidstvo čelilo. Apocalpyse se probouzí a nachází svět ve stavu, jaký nedokáže pochopit a tolerovat. Postupně do svých řad povolá 4 jezdce, se kterými se rozhodne uvrhnout svět do temnoty, jen aby na něj znovu mohlo zasvítit Slunce. Jezdci jsou Magneto, který se po událostech Days of Future Past uchýlil do Polska a založil si rodinu, Psylocke (debutující ve filmovém světě), Angel a Storm, dvě další mladší verze mutantů, se kterými jsme se již v minulosti setkali. Zatím není známo, jak je Apocalypse dokázal přetáhnout na svou stranu, protože jasně pase po globální destrukci s milionovými ztrátami na životech. Pevně ​​však věříme, že scénář tuto otázku zodpoví dostatečně. Koneckonců, děj, motivace postav a scénář jako takový byly u X-Men ságy ve srovnání s ostatními komiksovými sériemi největší zárukou kvality. Finální trailer ze všech tří rozhodně nejlepší, odhaluje mnohé nové záběry a také si v něm je už i Quicksilver vědomý, kdo je jeho otec. Nejvíce však všech potěšil závěr traileru, kdy se tak trochu ukázal Wolvernie.

Uvidíme skutečně megalomanskou destrukci, nespočet efektů, zdá se, že i pár významných úmrtí a také několik nových postav. Celkově uvidíme Apocalypse (Oscar Isaac), Magneta (Michael Fassbender), Professora X (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Beasta (Nicholas Hoult), Quicksilvera (Evan Peters) či agentku MacTaggert z First Class (Robie Byrne). Z nových tváří se představí Cyclops (Tye Sheridan), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jean Grey (Sophie Turner), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (sexy Olivia Munn), Archangel (Ben Hardy) či Jubilee (Lana Condor). Vrátí se i Havok (Lucas Till), William Stryker a malé role budou mít Plague, Caliban a Wolverine. Stále nám Singer musí vysvětlit, co se s ním stalo po DoFP.
 
Jeho závěr byl přinejmenším velmi zvláštní, ale Kinberg a Singer si to určitě naplánovali přesně podle svých vizí. Teprve včera se potvrdila účast další známé postavy, ale my vás o to překvapení neokrademe. Snad budou všechny otázky zodpovězeny a snad vás finální trailer přesvědčil o návštěvě kina, protože my jsme už konečně na palubě. Premiéra nás čeká 19. května. Režíruje Bryan Singer podle scénáře, na kterém společně se Simonem Kinberg spolupracoval i s Michaelem Dougherty a Danem Harrisem. Více informací zde a zde. Do vlákna zabývajícího se filmem se dostanete kliknutím sem, o ději a záporákovi se zase více dozvíte zde.

X-Men čelí ve finálním traileru globální destrukci. Na pomoc jim ale přichází Wolverine!
Zdroj: Fox

Domů
Sdílet
Diskuse