Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2016 20:28
Čas čtení 0:00
Andrej Verešvársky

V prvním traileru k All Eyez On Me nám před očima ožívá rapová legenda 2Pac

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Připravte si husí kůži.

Připravovaná biografie o jednom z nejslavnějších raperů všech dob byla dlouhá léta snem všech fanoušků Paca a hip hopu jako takového. Notorious B.I.G. se svého snímku dočkal a po loňském úspěchu filmu o skupině N.W.A., Straight Outta Compton, se tento sen pomalu blíží k realitě. Film All Eyez On Me, pojmenován po čtvrtém studiovém albu tragicky zesnulého Tupaca Shakura, přinese na stříbrná plátna režisér Benny Boom, který má na kontě krom desítek videoklipů i dva celovečeráky a dokument o dalším raperovi Scarfaceovi. V All Eyez On Me se pod jeho taktovkou představí poměrně neznámí herci v čele s Demetriusem Shippem Jr., který díky své neuvěřitelné podobnosti s rapovou legendou ztvární 2Paca.

Krom něj uvidíme ve filmu herce jako Danai GuriraKat Graham a Jamal Woolard a postavy jako Puff Daddy, Afeni Shakur, Notorious B.I.G. (bude ho hrát ten stejný herec jako ve filmu Notorious), Suge Knight, Jada Pinkett (Pacova nejlepší přítelkyně a později manželka Willa Smithe), Dr. Dre, Snoop Dogg nebo Faith Evans. Snímek bude samozřejmě o životních a hudebních úspěších slavného rapera od počátku jeho kariéry až po tragickou smrt v Las Vegas. Mimochodem, minutový trailer vyšel přesně v den, kdy by Pac oslavoval 45. narozeniny. Filmu bychom se měli dočkat začátkem listopadu tohoto roku. Jak na vás krátká ukázka zapůsobila?

Domů
Sdílet
Diskuse