Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2016 11:56
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Shia LaBeouf si užívá svobody a jde si za svým americkým snem v traileru k atmosferickému American Honey

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film si odnesl cenu poroty na letošním festivalu v Cannes.

Studio A24, které nám přineslo například Spring Brakers, přichází s trailerem k nadcházejícímu indie road movie American Honey. V něm si zahrají hlavní role Sasha Lane (Hunting Lila), Shia LaBeouf (Fury, Nymphomaniac) a Riley Keough (Mad Max: Fury Road). Kromě LaBeoufa s piercingem v obočí vás na snímek může nalákat i fakt, že získal cenu poroty na letošním filmovém festivalu v Cannes. American Honey by měla být elektrizující, pohlcující a emocemi naplněná srdcervoucí odysea.

Podle kritiků jde o generační film, který oslavuje vzdornost a volnost mladých lidí, kteří hledají místo, kam by mohli patřit a snaží se si splnit svůj americký sen. No ve zkratce tak očekávejte film o mládí, cestování a lásce k životu. Film zrežírovala Andrea Arnold (Fish Tank, Transparent), která k němu zároveň napsala i scénář. Česká premiéra je ohlášena na 27. října (október) tohoto roku. Slovenská zatím ohlášena není. Myslíte, že tento kritiky oceněný road movie obstojí i u vás? 

Domů
Sdílet
Diskuse